Optiunea Go Europe 10 de la Orange aduce bonus 60 de minute si SMS, bonus ce se poate imparti cu un alt utilizator Orange

Vara aceasta, convorbirile în roaming sunt si mai avantajoase pentru abonatii Orange care aleg Europa ca destinatie de vacantă. La optiunea Go Europe 10, ei au acum bonus 60 de minute si SMS, pe care îl pot împărti cu cineva drag.

Nu de putine ori membrii familiei au atractii si programe diferite în vacantă. Abonatii Orange care activează optiunea Go Europe până pe 31 august pot oferi jumătate din bonusul primit unui alt număr, abonament sau cartelă PrePay, pentru a putea tine mai usor legătura între ei sau cu cei de acasă. Bonusul are valabilitate 30 de zile si poate fi folosit în functie de nevoile utilizatorilor, ca minute sau mesaje scrise.

Optiunea Go Europe 10 oferă aceleasi tarife pentru voce si SMS ca în retea, dar si 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. Odată activată, optiunea se taxează doar în zilele în care este folosită.

"Acum 2 ani am lansat optiunea Go Europe cu un obiectiv unitar în Grupul Orange, de a înlătura surprizele de pe factură si grijile din vacantă. De atunci din ce în ce mai multi români au fost interesati să comunice mai mult atunci când s-au aflat în străinătate. Iar pentru ca vacantele în familie să fie si mai lipsite de griji, anul acesta am decis să aducem un beneficiu nou, un bonus care poate fi împărtit cu partenerul sau cu copilul de exemplu, astfel încât să facilităm comunicarea între cei aflati în străinătate, dar si cu cei de acasă", a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager la Orange România.

Pe lângă optiunea Go Europe 10, clientii Orange au la dispozitie si alte optiuni pentru a beneficia de tarife mai mici în roaming. De exemplu, cei care doresc să folosească mai mult internet în roaming pot alege una dintre optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus, iar cei care merg în destinatii precum Canada, China, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina sau SUA pot alege optiunea Go World.

Mai multe detalii despre Go Europe 10 si celelalte optiuni Orange pentru roaming sunt disponibile pe www.orange.ro/roaming.