Clientii Gothaer care detin o polita Casco primesc gratuit o asigurare medicala de calatorie in strainatate GoTravel

In perioada 15 iunie – 30 septembrie 2015, Gothaer derulează o campanie de fidelizare a clientilor prin intermediul căreia orice asigurat care detine o polită CASCO în vigoare primeste gratuit o asigurare medicală de călătorie în străinătate: GoTRAVEL de la Gothaer.

„Am intrat pe piată, investind în calitatea serviciilor si dorindu-ne să devenim optiunea preferată a clientilor nostri. Numărul de dosare de daună instrumentate si plătite, înfiintarea unui nou Centru de Constatări de Daune în Bucuresti, investitiile în procese eficiente care să ducă la o experientă per total îmbunătătită a clientului si implementarea sistemului NPS (Net Promoter Score and System) sunt doar câteva dovezi ale acestei promisiuni. si pe lângă atentia acordată serviciilor la daune, dorim să le multumim clientilor nostri pentru că ne-au ales, pentru încrederea lor în produsele si serviciile noastre. Campania pe care o lansăm se adresează atât clientilor existenti din portofoliul nostru, cât si celor care ne vor fi clienti în cadrul asigurării facultative CASCO. Iar pentru că ne aflăm în plin sezon de vacante, dorim să le oferim clientilor nostri încă un motiv de relaxare: o polită de asigurare GoTRAVEL”, declară Anca Băbăneată, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Asadar, clientii persoane fizice care detin o polită în vigoare CASCO, încheiată la Gothaer (direct în sediile Gothaer sau prin intermediari), cât si cei care decid să contracteze o asemenea asigurare în perioada campaniei, primesc automat si gratuit o asigurare GoTRAVEL de la Gothaer - de care pot beneficia în perioada 15 iunie – 15 octombrie 2015.

Termenii si conditiile asigurării GoTRAVEL acordate în cadrul acestei campanii sunt următorii:

Perioada asigurată a politei: 14 zile consecutive, oricând în perioada 15 iunie – 15 octombrie 2015, fără avizare prealabilă înaintea plecării în călătorie în străinătate;

Acoperire teritorială: Europa + Turcia;

Vârsta minimă/maximă a asiguratului: 18 ani/ 70 ani;

Acoperire temporală: 24h/24h;

Scopul călătoriei: Turist;

Suma asigurată: 10.000 euro/persoană;

Regulamentul Campaniei include toti termenii si conditiile acesteia, fiind disponibil în sediile Gothaer, prin brokerii parteneri precum si online pe www.gothaer.ro/Campanii.