Acces nelimitat la filme si seriale prin HBO GO si noi beneficii avantajoase in roaming pentru abonatii Vodafone Romania

Vodafone Romania ofera acum abonatilor sai acces nelimitat la o colectie de filme, seriale si documentare prin HBO GO, pentru o perioada de pana la 24 de luni, noi beneficii in roaming si experienta utilizarii internetului nelimitat in reteaua performanta Supernet 4G si in roaming.

“Extindem beneficiile de roaming incluse in planurile noastre tarifare, oferindu-le clientilor o experienta agreabila, fara grija costurilor, si atunci cand calatoresc sau se afla in vacanta, in afara tarii. Suntem primul operator mobil din Romania care ofera experienta internetului nelimitat si in roaming. Mai mult, noua promotie pentru abonati integreaza, in planurile tarifare, serviciul HBO GO - pentru prima oara inclus, fara cost suplimentar, in oferta unui operator de telefonie mobila.  Continuam, astfel. sa incurajam cat mai multi romani sa traiasca din plin experienta utilizarii unui smartphone 4G si a internetului pe telefonul mobil, sa consume, fara griji, continut video sau muzica si sa se bucure de avantajele retelei noastre Supernet, certificata deja pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila.”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

HBO GO, serviciul video online lansat de HBO, ofera acces nelimitat la peste 2000 de ore de filme, seriale, documentare si programe speciale. Clientii care incheie sau reinnoiesc unul dintre abonamentele RED vor beneficia de  HBO GO timp de 24 de luni, fara cost suplimentar, in timp ce abonatii SMART vor beneficia de HBO GO, timp de 2 luni. Contul utilizatorilor de HBO GO poate fi inregistrat pe cel mult 4 dispozitive : pe smartphone, tableta, laptop/PC si anumite modele de Smart TV. Accesul in cont se poate face, simultan, de pe 2 dispozitive diferite.

In plus, abonatii vor avea acum mai multe beneficii incluse pentru serviciile de roaming. Utilizatorii care opteaza pentru planurile tarifare RED 25, RED 49, RED 65 sau pentru noul abonament RED 79 vor avea lunar pana la 1000 unitati (minute primite si efectuate / SMS)  si pana la 1 GB trafic de date incluse in abonament. Ca noutate, clientii care vor depasi unitatile incluse vor beneficia acum de un tarif unic de depasire de 0.05 euro pe minut/ SMS/ MB (TVA inclus). Utilizatorii SMART isi pot activa serviciul «Roaming pe zi», la un cost de 2,99 euro/ zi (TVA inclus) si au acces, astfel, la beneficiile  incluse in abonament, mai precis la convorbirile, mesajele text si traficul de date din planul tarifar. Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 46 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile la www.vodafone.ro/roaming.

Mai mult, abonatii dispun, promotional, de un bonus care ofera internet nelimitat, gratuit. Utilizatorii se vor putea bucura de experienta internetului nelimitat si in afara tarii, in vacanta, atunci cand se afla roaming, in limita a 10 zile/ luna. Bonusul Internet nelimitat este valabil 2 luni pentru utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament SMART, respectiv 3 luni pentru cei care opteaza pentru unul dintre abonamentele RED peste 19 euro sau pentru abonamentele de internet mobil peste 12 euro. Pentru clientii SMART, bonusul de internet nelimitat este valabil si in roaming impreuna cu optiunea « Roaming pe zi » Mai multe detalii despre activarea bonusului si destinatiile eligibile sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/index.htm si la www.vodafone.ro/roaming.

In continuare, abonamentele cu smartphone sau tableta din portofoliul Vodafone Romania ofera acces gratuit, pe toata perioada contractuala, la cea mai mare colectie de muzica prin aplicatia Zonga powered by Vodafone. Zonga este primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzica, ce include peste 27 de milioane de melodii si albumele a peste doua milioane de artisti romani si straini.

Oferta promotionala include si smartphone-uri la preturi avantajoase, in cadrul programului «Un smartphone 4G pentru fiecare roman». Programul este dezvoltat de Vodafone pentru a promova smartphone-urile compatibile 4G din portofoliu, de la cele mai accesibile pana la cele mai performante. In noua promotie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la pretul de 1 Euro, cu abonamentul RED 19. Utilizatorii pot opta si pentru Samsung Galaxy A5, impreuna cu abonamentul RED 25, la pretul de 0 Euro, la portare, pentru Microsoft Lumia 640, impreuna cu abonamentul RED19, la pretul de 1 Euro sau pentru Vodafone Smart First 6, impreuna cu abonamentul Smart 10, la pretul de 1 Euro sau Samsung Galaxy Trend Lite 2, cu abonamentul Smart 13, la pretul de 1 Euro.

Oferta promotionala pentru abonati beneficiaza de o ampla campanie de comunicare al carei protagonist este Ghita Ciobanul. Campania se inscrie in platforma “Romanii au initiativa”, prin care Vodafone arata cum vietile oamenilor obisnuiti se pot schimba in bine folosind tehnologia mobila. In campania actuala, sub sloganul “Sparge granitele TV”, Ghita arata cum reteaua SupernetTM  4G sparge granitele comunicarii si ale divertismentului: pe telefonul mobil sau pe tableta, Ghita se uita la filme si seriale, chiar in varf de munte. Noul spot TV al campaniei poate fi urmarit aici: http://youtu.be/FH6mSeMY3L4.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2015, Vodafone avea 446 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.