Oferta de vara Telekom: mai multe date si minute internationale pentru clientii cartelelor preplatite

Telekom Romania lansează noua ofertă de vară pentru segmentul prepaid, cu extraoptiuni care vin în întâmpinarea diferitelor nevoi de comunicare. Spre exemplu, cu 5,95 euro, clientii pot alege Extra Voce M, o extraoptiune care oferă 200 de minute în retelele mobile internationale, 1.000 de minute sau SMS-uri în retelele nationale sau retele fixe internationale si 500 MB trafic. Cu aceeasi sumă, clientii pot opta pentru Extra Date M, care include 200 de minute în retelele mobile internationale, 500 de minute si SMS-uri în retelele nationale sau retele fixe internationale si 1 GB trafic lunar.

Pentru un euro în plus, clientii cartelelor preplătite Telekom Romania primesc 200 de minute în retelele mobile internationale, 1.000 de minute si SMS-uri în retelele nationale sau retelele fixe internationale si 1 GB trafic lunar (Extra L). Extraoptiunea Extra XL de 8,95 euro oferă 200 de minute în retelele mobile internationale, 1.500 de minute si SMS-uri în retelele nationale sau retelele fixe internationale si 1,5 GB trafic lunar.

Minutele internationale mobile pot fi utilizate pentru apeluri initiate din România către retelele mobile din următoarele tări: Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie si Ungaria.

În plus, vara aceasta, în premieră pe piata produselor telecom preplătite din România, Telekom introduce conceptul de „garantat pe viată”. Activând una din extraoptiunile Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L sau Extra XL în perioada promotională 25 iunie – 31 iulie 2015, clientii vor continua să se bucure de aceleasi beneficii, la acelasi pret si după încheierea promotiei, de fiecare dată când vor reactiva extraoptiunea aleasă.

Utilizatorii de cartele preplătite Telekom care folosesc deja una din extraoptiunile de mai sus primesc automat noile beneficii din oferta de vară, din 25 iunie 2015.

Toate extraoptiunile oferă minute si SMS-uri nelimitate în retelele Telekom Romania si trafic nelimitat în aplicatiile WhatsApp si Joyn by Telekom. Traficul national nelimitat în aplicatia WhatsApp se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text, audio si video.

Utilizatorii cartelelor preplătite Telekom pot comunica nelimitat chiar si fără credit sau o extraoptiune în orice retea, prin aplicatia WhatsApp si în reteaua mobilă Telekom Romania prin SMS, MMS si aplicatia Joyn by Telekom, în perioada activă a cartelei, care variază în functie de valoarea de reîncărcare.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piată, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil).

Clientii beneficiază astfel de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet fix de până la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivităti – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE întăreste pozitia Telekom Romania de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru comaniile din România, indiferent de mărimea lor.

Până la finalul lunii aprilie 2015, 100.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.