Noul Samsung GALAXY S6 edge+, disponibil cu oferte speciale la Vodafone, Orange si Telekom

Vodafone, Orange si Telekom au anuntat disponibilitatea noului Samsung GALAXY S6 edge+ in portofoliul lor, incepand cu data de 14 august 2015. Clientii pot inregistra pre-comenzi.

“Incepand din data de 14 august (ora 00:00), noul Samsung GALAXY S6 edge+ intra in portofoliul Vodafone Romania. Noul smartphone va fi disponibil pentru pre-comanda online si in 5 magazine Vodafone din Bucuresti, Constanta, Timisoara si Cluj,  impreuna cu abonamentul RED 49, la pretul de 369 euro (TVA inclus). Utilizatorii care vor inregistra o pre-comanda pentru noile terminale vor primi, gratuit, si o carcasa Clear View Cover", au declarat reprezentantii Vodafone.

Astfel, incepand din 14 august, pre-comenzile pentru Samsung GALAXY S6 edge+ pot fi inregistrate online, pe https://www.vodafone.ro/shop si in magazinele Vodafone din Bucuresti si din tara (Vodafone Store Baneasa Shopping City, Vodafone Store AFI Cotroceni, Vodafone Store Constanta, Vodafone Store Timisoara, Vodafone Store Cluj). Iar incepand din 4 septembrie, noul Samsung GALAXY S6 edge+ va fi disponibil, la vanzare, in intreaga retea de magazine Vodafone si online, pe site-ul companiei - www.vodafone.ro.  Samsung GALAXY S6 edge+ este pus in valoare de Supernet 4G.

"Orange aduce noul Samsung Galaxy S6 edge+ din 4 septembrie, telefonul fiind deja disponibil la precomandă. Orange va oferi modelul Samsung Galaxy S6 edge+  împreună cu o gamă variată de abonamente dedicate, la preturi începând de la 449 euro cu abonamentul Panteră 41 - cu abonament pe 2 ani", spun reprezentantii Orange.

În plus, la achizitia acestui model cu precomandă, Orange oferă două accesorii cadou: un încărcător wireless si o husă tip copertă Clear View. Samsung Galaxy S6 edge+ este echipat cu ecran curbat SuperAMOLED Quad HD de 5,7 inchi, procesor Octa-Core, 4 GB RAM, cameră de 16 MP, încărcare rapidă si wireless si conectivitate 4G+ care asigură viteze de download de până la 300 Mbps.

Cu serviciul Early Upgrade clientii pot achizitiona noul model la pret redus oricând doresc, fără să mai astepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului Early Upgrade este calculată în functie de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl detine si numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

"Telekom Romania adaugă în portofoliul său noul Samsung GALAXY S6 edge+, disponibil la precomandă începând cu data de 14 august 2015. Telekom vine cu cea mai avantajoasă ofertă, la precomandă: clientii care cumpără noul telefon online, în perioada 14 august – 3 septembrie 2015, primesc un discount de 449 de Lei. Produsul vine în două variante de memorie, de 64GB si 32Gb si în două variante de culori: gold si black. Samsung Galaxy S6 Edge+ este disponibil la pretul de 1.599 de Lei (varianta de 32GB) sau la cel de 1.799 de Lei (varianta de 64GB), cu abonamentul Nelimitat XXL", se arata intr-un anunt transmis de Telekom Romania.