Triathlon - aspirator cu actiune umeda si uscata, de la Philips

Tehnologia inregistreaza permanent progrese importante, iar evolutia este transferata pana si in cele mai obisnuite actiuni casnice, precum curatenia locuintei. Philips a conceput cu mult timp in urma aspiratorul Triathlon, care functioneaza pe baza de curatare umeda si uscata, pentru rezultate excelente.

De-a lungul timpului, modelul a fost modernizat, mereu imbunatatit - inclusiv din punct de vedere al clasei energetice. Aspiratorul este prezentat drept o solutie completa de curatare, caci cu ajutor acestuia se pot curata praful si murdaria uscate, dar si petele umede. In plus, se pot chiar intineri covoarele, din punct de vedere estetic.

Aspiratorul Philips Triathlon este dotat cu un motor de 1500 Wati, foarte eficient, care genereaza o putere de aspirare de maxim 300 Wati, pentru un rezultat foarte bun la curatare, se precizeaza pe website-ul oficial al producatorului, www.philips.ro. Aspiratorul curata in profunzime covoarele, cu sampon special. Capul sau de aspirare cu functie pentru sampon de covoare permite o curatare avansata, extrem de simpla, comod de utilizat.

Capul de aspirare umeda periaza, curata si lasa podeaua uscata si sigura (fara accidente cauzate de podea umeda). "Capul de aspirare umeda cu perie in varf rezolva problema mizeriei lipicioase; un mop pentru curatarea lichidelor varsate si o racleta pentru a lasa podeaua uscata si sigura", se mai mentioneaza pe philips.ro.

Gama completa de aspiratoare de la Philips poate fi gasita in retelele de retail din tara noastra, online si offline. Produsele sunt disponibile in magazinele electroIT, dar si in hipermarketuri si magazine cash & carry. Cei care doresc sa cumpere un aspirator Philips pot consulta noua eticheta energetica, obligatorie in prezent in tara noastra, conform directivelor Uniunii Europene.

Eticheta energetica urmareste sa clasifice mult mai clar indicatorii de performanta ai categoriei aspiratoarelor, pentru ca produsele sa poata fi comparate mai usor. Astfel, consumatorul poate face mai rapid o alegere corecta, care sa-l avantajeze cu adevarat.