SoftOne Romania si-a extins reteaua de parteneri si a ajuns la 30 de parteneri locali

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, si-a extins reteaua de parteneri. Ea include acum 30 de parteneri locali. Astfel, SoftOne se apropie de îndeplinirea unuia dintre obiectivele strategice pentru 2015, acela de a avea 40 de parteneri în toată tara, până la sfârsitul anului. Compania a ajuns, de asemenea, la un total de 200 de clienti în cei doi ani de când operează pe piata din România.

“Modelul nostru de business, de a lucra cu parteneri, este cel care diferentiază SoftOne pe piată si care permite companiei să se extindă atât local, cât si international. Ne bucură faptul că tot mai multi parteneri si clienti au încredere în solutiile noastre de business. Este o recunoastere a importantei pe care aceste instrumente o au pentru o evolutie sănătoasă în mediul de afaceri. Această încredere a stat si la baza extinderii retelei noastre de distributie”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Compania mizează pe un ritm accelerat de dezvoltare si în continuare, în contextul în care tot mai multe sectoare ale economiei sunt în crestere, iar instrumentele de management al resurselor sunt indispensabile pentru productivitatea companiilor.

Soft1 ERP, una dintre solutiile de top ale SoftOne România, oferă simplitate si flexibilitate si răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem functional care poate fi configurat în totalitate si care oferă agilitate, control operational si productivitate crescută.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft si unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de ERP, CRM si Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o crestere de 15% fată de anul anterior.

Compania si filialele sale au peste 14.000 de clienti, 300 de parteneri si peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe piete din Europa de Sud-Est, Rusia si Orientul Mijlociu si în industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1 ERP se numără:  Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Neon Lighting, Verla, Pet Factory si Cosmos Mobile.