www.pasiuneata.ro - campania Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea, lansata de Kruger&Matz

Brandul de IT&C Kruger&Matz, cu sustinerea lui What’s UP si a Oanei Tache, lansează concursul national „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea”, adresat tututor românilor care au o pasiune si sunt în căutarea resurselor necesare pentru a o pune în aplicare. Cele mai votate înscrieri vor fi premiate cu super gadget-uri oferite de Kruger&Matz si, de asemenea, doi dintre participanti vor câstiga câte o bursă de 15.000 de lei la finalul campaniei pentru a-si pune în practică pasiunea.

În perioada 8 septembrie – 6 decembrie 2015, Oana Tache si What’s UP invită toti românii să-si înscrie povestea pe www.pasiuneata.ro cu o poză sau un video, relevante pentru pasiunea lor, si să răspundă la câteva întrebări despre ei si activitatea lor preferată. Concursul „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea” va premia participantii la fiecare două săptămâni. Cei care vor avea cele mai votate pasiuni, se vor număra printre cei 4 finalisti care vor fi foarte aproape de a câstiga cele două mari premii ale concursului: două burse de câte 15.000 lei brut pentru ca pasiunea lor să devină realitate.

„În 2014 am dat startul concursului în Polonia si acum suntem la a doua editie. Am descoperit oameni incredibili care cred în pasiunile lor si care pot deveni un model pentru fiecare dintre noi. Anul acesta începem si în România. Vrem să inspirăm oamenii să aibă curajul să facă ce îsi doresc cu adevărat, să îsi trăiască viata asa cum vor. Să investească inteligent pentru că tot ce contează este să îti urmezi pasiunea, iar produsele Kruger&Matz pot face această diferentă, oferindu-le performantă la un pret accesibil. Astept cu nerăbdare povestile voastre pe www.pasiuneata.ro”, a declarat Michal Leszek, fondatorul Kruger&Matz.

Oana Tache si What’s UP sunt cele două vedete care au fost alături de Kruger&Matz încă din momentul lansării brandului polonez în România, moment pentru care a fost creat single-ul Tânăr si Nebun (Trăieste-ti viata) al lui What’s UP. Cei doi si-au urmat pasiunea pe care au transformat-o într-un job full-time pe care îl iubesc, si acum sunt pregătiti să-i sustină pe toti cei care vor să facă acelasi lucru. 

„Îmi place muzica si fac asta de dimineată până seara, fără să obosesc sau să mă plictisesc vreodată. Asta înseamnă să fii pasionat cu adevărat! Concursul „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea” oferă burse de 15.000 de lei tocmai pentru ca tu să ai cel mai bun start. Să faci dintr-o simplă pasiune un stil de viată. si pentru asta merită să dai tot ce ai mai bun! Pregăteste-ti vocea sau exersează-ti miscările de dans! Asteptăm cu nerăbdare să ne dai pe spate cu pasiunea ta, oricare este aceasta!”, a declarat What’s UP.

Sfârsitul a fiecare două săptămâni de concurs ne conduce către trei câstigători: primul va fi desemnat în functie de votul publicului, dar si al juriului (echipa Kruger&Matz, alături de Oana Tache si What’s UP) si va fi recompensat cu un smartphone Flow 2 si un loc în marea finală, iar ceilalti doi câstigători, cei care au adunat cele mai multe aprecieri din partea publicului, vor primi câte o pereche de căsti KM 660 RW.

Totodată vor fi premiati si sustinătorii participantilor care se înscriu pe www.pasiuneata.ro. Astfel, fiecare persoană care oferă votul cu numărul 150 la fiecare două săptămâni va primi căstile performante si moderne Kruger&Matz 660 RW. Votantii au la dispozitie 9 astfel de sanse, trebuie doar să aibă putin noroc si să fie la locul si momentul potrivit.

„Sunt 3 pasi simpli pe care îi urmezi când vrei să-ti îndeplinesti visele: îndrăzneste, crede, nu renunta! Crede în tine si vei reusi! Asta am învătat de mică, asta m-a transformat din pustoaica de la Abracadabra, care interpreta personaje de poveste, în Vj-ita MTV care i-a întâlnit pe cei mai mari artisti ai lumii. Am acceptat provocarea Kruger&Matz pentru că stiu cât de important este să fie cineva alături de tine atunci când vrei să-ti trăiesti visul cu adevărat. Cineva care să-ti înteleagă pasiunea, să te sustină si să te facă să crezi si mai mult în tine! Nu uita, când visezi - nu există limite! Există doar pasiune si încredere!”, îi sfătuieste Oana Tache pe participanti.

Pentru a inspira oamenii să-si urmeze visul si să aibă încredere în pasiunile lor, pentru fiecare dintre cei patru finalisti ai campaniei Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea, Kruger&Matz va realiza câte un material video despre pasiunea lor. La finalul campaniei, materialele vor fi urcate pe  www.pasiuneata.ro  si publicul o să fie  invitat să-si voteze favoritul. Cei doi mari câstigători vor fi alesi prin votul publicului si al juriului (echipa Kruger&Matz alături de Oana Tache si What’s UP).

Concursul national „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea!” caută în toată România pasiuni pe care să le premieze cu super premii Kruger&Matz. Acceptă provocarea si porneste într-o aventură cu numeroase premii! Află toate informatiile despre campania Kruger&Matz pe site-ul www.pasiuneata.ro.