Doua aplicatii mobile Telekom pentru viitoarele si proaspetele mamici

Pentru viitoarele si proaspetele mămici dornice în permanentă să se informeze cu privire la dezvoltarea si îngrijirea copilului lor, în primele sale etape de viată, Telekom Romania lansează un pachet de aplicatii mobile, realizate în parteneriat cu cea mai populară platformă pentru părinti din România, Desprecopii.com. Cele două aplicatii, Odiseea Sarcinii si Eu, Mămica oferă acces la o serie de instrumente specifice, informatii si sfaturi utile, începând cu prima lună de sarcină si continuând în primii ani de viată ai copilului.

„Prin intermediul celor două aplicatii mobile, dorim să fim alături de mămicile moderne si responsabile, să le ajutăm să descopere frumusetea de a fi părinte, oferindu-le informatii utile, sfaturi, precum si o serie de instrumente si calculatoare menite să monitorizeze dezvoltarea copilului, pas cu pas”, declară Bogdan tibrin, Manager Aplicatii, VAS, Parteneriate si Afaceri Noi, Telekom Romania.

„Telekom a înteles rapid viziunea noastră si dorinta de a oferi viitoarelor si proaspetelor mămici mai multă mobilitate si acces la informatie de calitate de oriunde si oricând", declară Florin Popescu, Business Owner, Desprecopii.com.

Odiseea Sarcinii este singura aplicatie mobilă de pe piata de telecomunicatii din România dedicată femeilor însărcinate. Cu această aplicatie, mămicile în devenire pot parcurge mai usor cele aproximativ 40 de săptămâni de sarcină, să descopere emotia si bucuria fiecărui moment si să înteleagă cât mai bine schimbările si transformările la care sunt supuse (la nivel de corp, organism, familie etc.). Aplicatia pune la dispozitie atât informatii utile referitoare la dezvoltarea bebelusului si a mamei, legate de sarcină, nastere, sănătate si nutritie, cât si o serie de calculatoare si utilitare speciale, precum: Săptămânile de Sarcină, Nume de copii, Monitor de Greutate, Albume, Vizite la Medic, Contor de lovituri (miscări bebe), Contor de Contractii, Planificator Nastere, Liste de cumpărături utile, Trusoul Bebelusului, Anuntă Nasterea si multe altele.

Prin intermediul aplicatiei Eu, Mămica, proaspetele mămici beneficiază de informatii despre sănătate, îngrijirea si dezvoltarea copilului, relatia părinte-copil, precum si de o serie de sfaturi utile pentru mămici si tătici, astfel încât acestia să experimenteze din plin frumusetea sentimentului parental. Pe lângă aceste informatii atent alese, aplicatia înglobează o serie de utilitare si calculatoare, precum: Bebelusul - primele 52 de săptămâni, Grafice de Crestere, Calendar de Vaccinare, Activităti pentru Copii, Album foto si multe altele.

Ambele aplicatii mobile se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pe parcursul călătoriei de părinte (stiri, Anunturi, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Retete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu usurintă diverse sectiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată. Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situatiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitate, dispuse să ofere o mână de ajutor.

Cele două aplicatii mobile pot fi descărcate gratuit din Google Play si, în curând, din Apple Store si sunt compatibile cu sistemele de operare Android, versiunea 2.3. sau ulterioară, respectiv iOS, versiunea 7.0. sau ulterioară.