Tehnologie avansata pentru barbierit, in gama de produse Philips

Un barbierit curat nu se demodeaza niciodata, se precizeaza in prim-plan pe website-ul Philips, in sectiunea dedicata aparatelor de barbierit din cea mai recenta gama lansata de companie. Dispozitivele celor de la Philips sunt printre cele mai cautate in magazinele din intreaga lume, inclusiv in Romania, apreciate pentru calitatea materialelor si mai ales pentru functiile complexe si tehnologia de ultima generatie.

Barbierit precis si protectie exceptionala a pielii - este obiectivul pe care trebuie sa il indeplineasca orice aparat de ras de la Philips. "Cu aparatele Philips obtii un barbierit plin de prospetime atat pe pielea uscata, cat si pe cea umeda, multumita lamelor de mare precizie", se precizeaza pe philips.ro. Varful de gama este Shaver series 9000 S9711/31, "cel mai avansat aparat de barbierit pe care l-am realizat pana in prezent". Cu siguranta, anii ce vor urma vor aduce noi inovatii Philips, caci tehnologia evolueaza atat de rapid in zilele noastre.

Prin ce se remarca acest aparat de barbierit? Este vorba despre tehnologia unica de detectare a formei fetei, care acopera exceptional fiecare contur al fetei, in timp ce sistemul V-Track impinge firele de par in pozitia potrivita pentru tundere, oferind rezultate de mare precizie. Mai exact, lamele de mare precizie cu sistem V-track pozitioneaza delicat fiecare fir de par in cea mai buna pozitie de barbierire, chiar si pe cele culcate si cu lungimi diferite. Astfel, aparatul reuseste sa taie cu pana la 30% mai aproape cu mai putine miscari, lasand pielea intr-o forma excelenta.

Noile capete complet pliabile in 8 directii maximizeaza capacitatea de adaptare la forma fetei, iar sistemul Super Lift&Cut Action ridica firele de par pentru a taia cat mai aproape. Aparatul este prevazut cu posibilitatea ca utilizatorul sa poata alege unul dintre cele 3 moduri: Sensibil (pentru un barbierit delicat, cand pielea este sensibila), Normal (pentru barbierit zilnic eficient) si Fast (pentru un barbierit foarte rapid, pentru a economisi timp). Foarte utila este si functia SmartClean PRO, care curata, lubrifiaza, usuca si incarca aparatul de barbierit, mentinand performantele sale excelente in fiecare zi.