Tigarile electronice, o solutie simpla pentru a renunta la fumatul clasic

Efectele nocive ale fumatului sunt cunoscute foarte bine de fiecare persoana. Desi, de cele mai multe ori, se afirma faptul ca este usor sa renunti la acest viciu, procesul se poate face si treptat prin diverse mijloace. Elementul-cheie in acest proces poate fi tigara electronica, un produs recent aparut pe piata ce se dovedeste a fi de mare ajutor pentru dependentii de tutun. Desigur, ca si in cazul tigarilor obisnuite, exista o mare varietate de optiuni, asadar, si pentru tigari electronice, alegerea potrivita se face pe baza anumitor criterii.

Principiul de baza al functionarii unor astfel de dispozitive este simplu si eficace. Tigarile electronice sunt compuse dintr-o baterie, cartus si atomizor. Alaturi de acestea, este necesara achizitionarea unui lichid aromat care va fi absorbit de buretele din atomizor. In functie de propriile preferinte, acest lichid poate avea arome precum cele de fructe, vanilie, ciocolata sau altele. In momentul inhalarii, utilizatorul simte aroma respectiva. Fumul eliberat in atmosfera este, in realitate, un abur produs de evaporarea lichidului din burete.

Progresul tehnologiei a dus, in timp, la dezvoltarea acestui dispozitiv. In prezent, poti opta pentru o tigara electronica ce poate fi incarcata la priza prin intermediul unui incarcator special, spre deosebire de modelele mai vechi care functioneaza cu baterii mici. De asemenea, modelele de tigari difera in ceea ce priveste lungimea, grosimea, dar si aspectul per total. Astfel, poti opta pentru un tip care se aseamana mult tigarilor pe care obisnuiai sa le fumezi.

In functie de cantitatea de tigari consumata in mod normal, este recomandat sa optezi pentru tigari electronice cu o durata a bateriei corespunzatoare. Este modul ideal de a economisi energie, dar si de a te asigura ca poti utiliza tigara pe parcursul intregii zile, reprezentand chiar si echivalentul a un pachet de tigari pe zi. Mai mult, in functie de propriile preferinte, poti achizitiona si tigari electronice cu un aspect asemanator cu al trabucurilor, pentru un plus de eleganta.

Indiferent de propriile preferinte, calitatea este extrem de importanta, in special cand vine vorba de lichidul ce urmeaza sa fie absorbit de atomizor. Cantitatea de nicotina a lichidelor variaza, iar tu ai posibilitatea de a alege produsul ce iti va satisface dependenta. Marele avantaj oferit de tigarile electronice, insa, este ca vei evita inhalarea cantitatilor periculos de mari de dioxid de carbon, dar si de monoxid de carbon, regasite in tigarile traditionale. Judecand dupa aceste aspecte, acest produs poate fi ideal pentru persoanele fumatoare care doresc sa renunte la acest viciu intr-un mod simplu si sanatos. Pentru o gama cat mai variata de tigari electronice, se poate accesa website-ul www.smokemania.ro .