Locuri de munca la KFC si Pizza Hut - joburi disponibile la targurile de recrutare

În această toamnă, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orase ale tării: Târgul de Cariere si Angajatori de Top. Reprezentantii celor două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă si posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.

Prin participarea la aceste târguri, cele două companii îsi consolidează comunicarea la nivel de brand de angajator, reusind să ofere mai multe detalii potentialilor candidati despre perspectiva unei cariere la KFC sau Pizza Hut. Sunt anuntate atât posturi de Manager Trainee, ce se adresează proaspetilor absolventi care îsi doresc o pozitie de conducere, cât si posturi pentru completarea echipelor din restaurant, si anume: ospătar, bucătar, casier. Prin intermediul celor două târguri de recrutare amintite, KFC si Pizza Hut ajung în orase ca: Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti, Sibiu, Oradea si Târgu Mures.

„Dorim să ne numărăm printre cei mai doriti angajatori pentru tinerii din România. Avem în restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alături de noi si care si-au construit o carieră atât la KFC, cât si la Pizza Hut. Reteaua noastră este în continuă extindere si astfel sansele pentru angajati sunt variate”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut România. „Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional încă din anii de studentie, fără a avea nevoie de o experientă de lucru anterioară. Printre beneficiile unui job la noi, se numără programul de lucru flexibil si posibilitatea de a lucra alături de o echipă tânără, într-un mediu plăcut”, a adăugat Mark. 

Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din România, în cadrul căruia cei interesati pot aplica pentru joburi din domenii variate. Târgul beneficiază de două editii, una în Timisoara si una în Bucuresti, având, de asemenea, si o editie virtuală.

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare retea de evenimente de carieră din România si Republica Moldova. Acesta reuneste companii ce îsi doresc să recruteze personal în domenii diverse, de la auto&automotive, la consultantă, industria alimentară, IT&Software, servicii, productie&tehnică, recrutare sau retail.

În România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network si numără 56 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova.
Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine nouă restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut România. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.