Adora Forest Timisoara: in 5 luni s-au vandut aproape 25% din locuintele disponibile

Aproape un sfert din locuintele disponibile în primul bloc din complexul rezidential Adora Forest din Timisoara au fost vândute, în cele cinci luni de la începerea vânzărilor.

Situat în apropiere de zona Dumbrăvita, lângă Pădurea Verde, noul bloc are 107 apartamente realizate la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce a si generat un mare interes în rândul timisorenilor.

Zona este una dintre cele mai bine cotate din Timisoara, iar blocul este conectat la oras printr-un drum asfaltat si dispune de locuri de parcare, precum si de un loc de joacă.

Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă, prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în pret. Această cameră poate avea functionalităti multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă, până la birou sau atelier pentru hobby-uri.

“Am creat un produs rezidential de calitate superioară, cu gândul la tinerii specialisti din Timisoara, un oras puternic dezvoltat economic, care continuă să atragă personal calificat pentru companiile din zonă, inclusiv din judetele limitrofe", explică Andreea Hamza, directorul de marketing si vânzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport pret/suprafată/calitate pentru garsonierele si apartamentele de două si trei camere, cu finisaje de calitate superioară si costuri de întretinere performante datorită materialelor de constructie folosite. Preturile sunt cuprinse între 41.500 euro si 66.500 euro (exclusiv TVA).

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad si a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului 2015.

Adora reprezintă o investitie de anvergură realizată de fondul de investitii britanic Patron Capital (link), coordonată de Tagor (link) ca dezvoltator imobiliar si administrator de proprietăti.