Rubin 2000 a investit 250.000 euro pentru a deschide primul showroom dedicat echipamentelor laser Trotec

Rubin 2000, unic distribuitor Trotec din Romania, anunta inaugurarea showroom-ului dedicat exclusiv echipamentelor laser Trotec. Showroom-ul este situat pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 287, obiect 3 a-b, camera E4, etaj 3, sector 3. In cadrul evenimentului de lansare, toti participantii au avut posibilitatea sa asiste la demonstratii live realizate cu ajutorul echipamentelor Rayjet (echipamentul laser compact, de birou), Speedy 300 Flexx (echipament unic, cu doua surse laser intr-o singura masina: sursa CO2 si sursa fiber), SpeedMarker (echipament galvo pentru marcare industriala complet automatizata) si SP500 (echipament din gama profesionala).

Cu o investitie de peste 250.000 euro, acest showroom aduce mai aproape de cei interesati echipamentele de calitate si cele mai noi inovatii in tehnologia laser. Trotec Laser ofera cea mai mare si cea mai inovativa gama de masini de gravare, taiere si marcare cu laser din industrie.

„Produsele Trotec sunt apreciate atat la nivel national, cat si la nivel international. Dat fiind interesul din ce in ce mai mare pentru echipamentele laser de la Trotec am decis sa investim intr-un showroom unde orice persoana interesata sa poata vedea, oricand, aparatele de ultima generatie oferite de compania austriaca” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner Rubin 2000. „Cu ocazia lansarii am pregatit cateva demonstratii cu echipamentele laser Trotec, iar consultanti specializati vor fi prezenti in cadrul showroom-ului zi de zi pentru a oferi informatii tuturor celor interesati de achizitia de aparatura laser de inalta calitate.”

Trotec este liderul mondial in cercetarea si dezvoltarea tehnologiei laser si in producerea de echipamente laser cu sursa CO2 si fiber. Trotec ofera cea mai mare si cea mai inovativa gama de echipamente laser si galvo din industrie. Scopul companiei este acela de a ajuta clientii sa devina productivi si profitabili prin integrarea echipamentelor Trotec in afacerea lor.

Companie tanara si dinamica, Rubin 2000 este importator si distribuitor pentru o gama completa de produse din domeniul echipamentelor laser, a materialelor utilizate in publicitate si semnalistica si domeniul stampilelor. Impreuna cu Trotec, Rubin 2000 ofera solutii complete, integrate si personalizate pentru fiecare client.