Philips S396 ajunge in Romania, in oferta Digi Mobil

China Electronics Corporation lanseaza in Romania Philips S396, compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip TDD-LTE, cat si FDD-LTE. Noul smartphone este disponibil in oferta Digi Mobil la contractarea abonamentelor din gama Optim.

“Noul model din seria S este potrivit pentru utilizatorii activi, care sunt conectati permanent la device-urile lor si pentru care este important sa aiba acces la Internet la viteze mari”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Datorita tehnologiei 4G, utilizatorii Philips vor putea naviga mai rapid pe Internet, isi vor putea descarca aplicatiile preferate si vor putea comunica si trimite informatii mult mai usor. In plus, S396 are aplicatiile Digi Storage Record Box, Digi Storage, Digi Storage Folder Copy, Digi Online, Digi Oriunde si My Digi preinstalate in telefon, iar abonamentele din gama Optim permit utilizatorilor sa valorifice din plin dotarile telefonului, mai ales abonamentul Optim Nelimitat, care ofera clientilor acces la un volum mare de date mobile.”

Philips S396 este un model Dual SIM, echipat cu un procesor quad core de 1 GHz si un ecran HD IPS de 5 inch, cu o rezolutie de 1.280x720 pixeli. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si este dotat cu o interfata care optimizeaza experienta de utilizare.

Atat camera principala, cat si camera frontala au 8 megapixeli, camera principala avand incorporat senzorul OV8858 care imbunatateste calitatea fotografiilor facute in miscare, in conditii de luminozitate foarte scazuta sau foarte ridicata. Camera frontala, de 8 megapixeli, este dotata cu functii de recunoastere gestuala, detectare faciala si beauty face, fiind ideala pentru selfie-uri reusite.

Smartphone-ul are o baterie detasabila de 2.300 mAh, a carei durata de functionare este amplificata de X-Power Tech. Tehnologia optimizeaza consumul de energie si creste durata de functionare a bateriei cu 25%.

Philips S396 are o memorie interna de 8GB ROM si 1GB RAM si un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB (cardul de memorie microSD nu este inclus).

Philips S396 este disponibil in varianta de culoare neagra, pretul de vanzare la abonamentele din oferta Digi Mobil este de 699 lei. Telefonul poate fi achizitionat integral sau cu plata in rate, fara dobanda, incepand de la 14 lei/luna. Comenzile se pot face in magazinele proprii RCS & RDS, in ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru alte localitati, apeland 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi incepand de la 2 euro TVA inclus si, in functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, trafic de date mobile 4G de pana la 15 GB pe luna, care vor putea fi consumati in reteaua Digi Mobil 3G si 4G si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.