Telekom introduce AXN NOW, o noua optiune VOD, in platforma Telekom TV

Telekom Romania extinde oferta de continut TV pe platforma Telekom TV Web & Mobile prin introducerea AXN NOW, continutul Video on Demand al AXN, care oferă utilizatorilor o colectie bogată de filme si seriale, pe care acestia le pot viziona oriunde si oricând doresc. Începând cu 1 noiembrie, AXN NOW este disponibil în exclusivitate în România pe www.telekomtv.ro si în aplicatia mobilă Telekom TV din Google Play si App Store. 

În plus, în perioada 1 - 30 noiembrie 2015, clientii Telekom TV se pot bucura de celebrele filme, documentare si animatia Războiul stelelor, fără costuri suplimentare, prin optiunea Video on Demand AXN NOW, pe platformele Telekom TV Interactiv si Telekom TV Web & Mobile.

„În linie cu misiunea noastră de a oferi clientilor cea mai bună experientă TV si de divertisment, ne bucurăm să anuntăm astăzi un nou parteneriat în exclusivitate. AXN NOW ne permite să extindem oferta de programe de calitate si de continut atractiv, pe care clientii nostri le pot accesa atunci când doresc, pe orice dispozitiv, prin intermediul platformei www.telekomtv.ro si al aplicatiei mobile Telekom TV”, a afirmat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segment Rezidential Telekom Romania.

“Sony Pictures Television continuă extinderea serviciilor de tip SVoD pe pietele din Europa, adăugând Telekom printre platformele noastre partenere din această regiune. Prin preocuparea de a oferi cel mai nou continut de la cei mai buni creatori, ne propunem să crestem segmentul digital în portofoliul nostru, în linie cu tendintele pietei.”, a spus John Rossiter, Director General CE Sony Pictures Television.

Pe lângă celebrele titluri Războiul stelelor, noul pachet în regim VOD AXN NOW aduce clientilor Telekom TV noi si existenti o selectie variată si de calitate de programe AXN si seriale, precum Politisti fără frontiere(Crossing Lines), Daune si interese (Damages), Falco, Grand Hotel, Hannibal, Călători în preistorie: O nouă lume (Primeval: New World), Regina (Reign) sau Merlin.
Productiile sunt disponibile gratuit si pot fi vizionate accesând sectiunea de Filme din meniul VOD al serviciului Telekom Interactiv si pe Telekom TV Web & Mobile, care include platforma www.telekomtv.ro si aplicatia Telekom TV în Google Play si App Store.