Ymens lanseaza o solutie avansata si sigura de planificare a resurselor companiei prin parteneriatul strategic cu SoftOne

Ymens, primul broker de cloud din România, anuntă lansarea Ymens ERP, o solutie matură si sigură de planificare a resurselor întreprinderii care are la bază tehnologii dezvoltate de SoftOne, una dintre cele mai dinamice companii de ERP si servicii de cloud din regiune.

Prin parteneriatul strategic anuntat recent de cele două companii, Ymens îsi propune să genereze mai mult de 15% din cifra de afaceri a companiei pentru 2016 prin noua solutie ERP dedicată companiilor mijlocii si mari din România.

Piata solutiilor ERP din România îsi continuă cresterea, fiind estimată să atingă 106 milioane de euro în acest an, conform specialistilor din domeniu. Principala tendintă observată în industrie este trecerea companiilor de la aplicatii dezvoltate intern la solutii ERP (Enterprise Resource Planning) avansate, bazate pe tehnologia cloud si validate în piată prin numeroase proiecte de succes la nivel national sau international.

“Planificarea eficientă a resurselor întreprinderii a devenit una dintre cele mai importante priorităti pentru companiile din România în ultimii ani. Trei din cinci clienti sunt interesati să adopte o solutie ERP care într-adevăr le poate accelera operatiunile si le poate oferi noi moduri de a-si creste eficienta. Vedem deja că piata favorizează acele sisteme care s-au dovedit a fi de încredere, accesibile si sustinute de servicii cu valoare adăugată, capabile să aibă un impact important asupra succesului oricărui proiect ERP. Suntem dedicati în a oferi clientilor nostri o solutie ERP personalizată nevoilor lor de business, care vine cu functionalităti web si mobile superioare si care si-a dovedit deja capacitatea de a sustine o crestere de peste 30% a productivitătii afacerilor pentru utilizatorii săi”, a declarat Alina Georgescu, Director de Vânzări în cadrul Ymens.

Ymens ERP Powered by SoftOne oferă companiilor o vizibilitate completă asupra afacerii si contribuie la accelerarea procesului de decizie prin intermediul informatiilor clare si precise disponibile în timp real. În plus, solutia simplifică procesele si operatiunile, asigurând în acelasi timp un nivel ridicat de securitate si disponibilitate. Astfel, companiile îsi pot optimiza costurile operationale si administrative, pot deveni mai eficiente si pot câstiga timp prin standardizarea informatiilor la nivelul companiei.

“Suntem foarte încrezători în parteneriatul cu Ymens pentru că aduce solutia noastră inovatoare Cloud ERP mai aproape de clienti. Prin această colaborare, ne extindem reteaua de parteneri cu un jucător local strategic din piata de cloud si crestem numărul de companii românesti ce vor beneficia de eficientă si competitivitate. Suntem bucurosi că solutia noastră ERP a fost inclusă în portofoliul Ymens, ca parte a strategiei ambelor companii de a oferi servicii peformante si cele mai bune aplicatii de business”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Solutia de business în cloud Ymens ERP Powered by SoftOne reprezintă un punct de control unic pentru toate procesele companiei, oferind utilizatorilor agilitatea si flexibilitatea de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi în industriile în care îsi desfăsoară activitatea. Lansarea noii solutii ERP din portfoliul cloud al companiei Ymens, parte a grupului Teamnet, are loc în contextul unei piete regionale dinamice, cu potential ridicat de crestere în anii următori. Aproximativ o treime dintre companiile din Uniunea Europeană folosesc o solutie ERP, conform datelor Eurostat din 2014, cu 10 puncte procentuale mai mult comparativ cu anul 2010. România se aliniază acestor tendinte, studiile indicând o crestere cu 20% a investitiilor în solutii ERP la nivelul anului trecut.