Etapa a doua a proiectului Lidl Viitorul Sef de Magazin - Managerii de Magazin primesc autoturisme

Managerii de Magazin, absolventi ai proiectului „Viitorul Sef de Magazin”, derulat de Lidl România, au primit autoturisme din partea companiei, în cadrul unui eveniment dedicat. Astfel, Managerii de Magazin Lidl din magazinele din toată tara au intrat in posesia autoturismelor Skoda Rapid, promise de companie.

Proiectul „Viitorul Sef de Magazin”, demarat de Lidl în luna mai a anului curent, are ca obiectiv perfectionarea Sefilor de magazin din întreaga tară, oferindu-le posibilitatea de a-si îmbunătăti competentele manageriale si de leadership. Această initiativă amplă reprezintă totodată o recompensă pentru Echipa de Succes, formată din angajatii Lidl ce lucrează împreună pentru a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

„Acest proiect este unul revolutionar pentru piata din România, inovând în dezvoltarea strategică a resurselor umane din prima linie a business-ului Lidl – zona de interactiune directă cu clientii nostri. Managerii de Magazin, alături de echipele lor, sunt cei cu care clientii interactionează zi de zi si au un rol cheie în activitatea noastră. De aceea, prin acest program de perfectionare, dar si prin beneficiile oferite, dorim să le demonstrăm că apreciem eforturile depuse de ei si dedicarea lor si că îi sprijinim să-si atingă potentialul,” a declarat Frank Wagner, Director National de Vânzări, Membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Autoturismele oferite Managerilor de Magazin fac parte din pachetul atractiv de beneficii oferit în semn de apreciere pentru implicarea lor. Acesta se adaugă dotărilor si avantajelor suplimentare, dar si evenimentelor de scolarizare si dezvoltare profesională la care Managerii au acces. Investitiile făcute în proiectul „Viitorul Sef de Magazin” sunt estimate a se ridica la 5 milioane de euro.

„Lidl crede în angajatii săi, iar dezvoltarea acestora este una dintre prioritătile noastre. Prin perfectionarea si calificarea Sefilor de magazine, Lidl investeste în viitorul lor, în performantă, făcând un pas esential către excelenta managerială. Autoturismele primite de către Sefii de magazine sunt expresia aprecierii pe care le-o purtăm pentru activitatea pe care o îndeplinesc. Ne dorim ca ei să evolueze în continuare în cadrul acestui program, să se dezvolte ca manageri desăvârsiti si să îsi sprijine echipele pe calea către succes,” a declarat Antoniu Radu, Director National Administrativ, Membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Organizat în fiecare regiune în parte, evenimentul în cadrul căruia Managerilor de Magazin le-au fost predate autoturismele a pus din nou în lumină importanta activitătii lor, ca nucleu al echipelor de angajati a fiecărui magazin Lidl din tară. Ceremonia de înmânare a cheilor autoturismelor a reprezentat un nou pas făcut în formarea noii generatii de Manageri de Magazin Lidl. Odată cu receptionarea autoturismelor de serviciu, acestia au aflat si toate informatiile legate de utilizarea si mentenanta acestora.

Reteaua Lidl România numără, în momentul de fată, un total de 190 de magazine în toată tara si peste 4.200 de angajati.