Black Friday 2015 la CEL.ro - reduceri de pana la 95%

Black Friday a ajuns un eveniment asteptat de intreaga piata din Romania, oferta diversificata si reducerile foarte tentante popularizand foarte rapid aceasta zi. Numeroasele produse care vin cu preturi considerabil reduse ca urmare a inchiderii sezonului de toamna, au transformat acest eveniment intr-un obicei de achizitie adoptat la nivelul intregii piete romanesti.

Respectand traditia si etica pietei, CEL.ro lansează reducerile de Black Friday in penultima vineri din luna noiembrie, respectiv din data de 20 noiembrie. Campania urmeaza sa se incheie cel mai tarziu pe data 22 noimebrie (in functie de viteza cu care se vor epuiza stocurile).

Eforturile derulate pe o perioade de sase luni pentru pregatirea acestui eveniment, au permis CEL.ro reducerea semnificativa a preturilor, acestea ajungand si la discount-uri de pana la 95%, unele produse putand sa fie achizitionate chiar si cu 1 leu. Anul acesta magazinul online si-a dublat capacitatea de depozitare special pentru acest eveniment.

In perioada de Black Friday toate comenzile se vor face exclusiv online, linia telefonica fiind inchisa in aceste zile. Pentru a eficientiza si a creste posibilitatile de procesare si fluidizare a fluxului de comenzi, livrarile se vor realiza prin intermediul firmelor de curierat partenere, iar showroom-ul va fi inchis publicului larg in timpul weekendului de Black Friday.

CEL.ro anunta in premiera ca preturile la smartphone-uri vor începe de la 169 RON, televizoarele vor avea discount-uri de peste 1000 lei, iar la parfumuri reducerea va depasi si 60%. 

Laptop-urile vor putea fi achizitionate si cu 1500 lei mai putin iar ofertele de electrocasnice vor fi vedetele acestui eveniment la CEL.ro cu preturi incepand de la 29 de lei. Produsele de ingrijire personala vor avea si ele preturi începând de la 29 de lei.

Reduceri considerabile vor fi oferite si in sectiunile de componente PC dar si la produse pentru mama si copil.

Ca urmare a cresterii puternice a vanzarilor retailer-ului online in anul 2015 precum si a ofertelor deosebite pregatite pentru Black Friday, CEL.ro va avea vanzari de peste 6 mil euro in perioada campaniei, estimeaza Tiberiu Pop, CEO al magazinului online.