Oferta Telekom de Sarbatori - beneficii pe viata pentru clientii cu abonamente de servicii mobile

De sărbători, Telekom lansează o ofertă specială pentru clientii care au abonamente de servicii mobile: 1GB trafic de date la viteză 4G în fiecare lună, pe viată, inclusiv tuturor membrilor familiei. Bonusul se acordă clientilor noi si existenti care în perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 îsi achizitionează un telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni cu unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promotional.

si pentru că bucuriile se împart cu cei dragi, toate numerele activate de acelasi titular pe un singur cont primesc bonusul în mod automat. Asadar, întreaga familie beneficiază de internet la viteză 4G, în fiecare lună, pe perioada contractuală, inclusiv după expirarea acesteia, până la momentul reînnoirii contractului. În cazul în care utilizatorii nu detin o cartelă 4G, acestia vor primi una, gratuit, pentru a beneficia de bonus.

Mai mult, sărbătorile de iarnă aduc abonatilor Telekom o experientă TV cu adevărat interactivă cu pachetul TV Online Complet oferit gratuit în primele sase luni la încheierea unui contract nou sau reînnoirea acestuia pe o perioadă de 24 de luni, cu unul din abonamentele din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promotional.

Cu pachetul TV Online Complet clientii au acces la continut TV variat, pentru zilele friguroase de iarnă petrecute acasă, si nu numai: emisiuni TV, competitii sportive, filme independente, filme de festival, desene animate si seriale. Extraoptiunile incluse în pachetul TV Online Complet sunt: Canale TV Online, Dolce Sport Online, Mubi, Disney Movies on Demand, Picture Box si Voyo.

Pentru a avea acces la continutul de televiziune, clientii Telekom trebuie să îsi activeze gratuit serviciul Telekom TV Web & Mobile din sectiunea Extraoptiuni din contul MyAccount. Traficul de date realizat utilizând pachetul TV Online Complet nu va fi tarifat. Extraoptiunea se va dezactiva automat după primele sase luni, iar reactivarea acesteia se va putea face contra-cost (10.90EUR + TVA/lună).

În plus, Telekom a pregătit o ofertă specială si pentru cei care îsi portează numărul de telefon în reteaua Telekom: până pe 15 ianuarie 2016, acestia pot achizitiona smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 Leu împreună cu abonamentul Mobil L încheiat pe o perioadă de doi ani. Abonamentul Mobil L include minute si SMS nelimitate în retea, 2GB trafic de date si 100 minute în Roaming UE.