Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome diferite: nachos, mac si emmentaler.

Blatul Cheesy Bites Remix este disponibil pentru retete din categoriile Speciale, Favourite si Complete si poate fi comandat plătind doar 4 lei în plus la pretul initial al pizzelor. Fiind disponibil doar pentru pizza de dimensiune mare, aceasta devine o optiune foarte atractivă pentru mesele în familie sau cu prietenii.

„Suntem încântati că putem să oferim iubitorilor de pizza încă un blat delicios. Cheesy Bites Remix este perfect pentru momentele în care vrei să iesi la masă cu cineva si să vă bucurati de o pizza gustoasă, care să dea mai multă savoare conversatiei. Noul nostru blat mixează într-un mod inedit gustul ingredientelor si este o optiune foarte bună pentru a întâmpina sezonul rece”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pizza Hut este recunoscută pentru varietatea blaturilor pe care le propune, demonstrând o adevărată pasiune pentru inovatia în domeniul culinar. Prin lansarea noului blat, Pizza Hut îsi continuă misiunea de a “detastaturiza” mesele românilor, oferindu-le noi motive să redescopere bucuria meselor în oras.

Pizza pe blat Cheesy Bites Remix este disponibilă în meniul restaurantelor Pizza Hut, dar poate fi comandată si la pachet, de luni până duminică.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine zece restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea.

Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.