Transportul cainilor si pisicilor in tara si in strainatate, posibil prin servicii speciale

Cei ce au un animal de companie pot avea nevoie, in diverse situatii, de transportul acestuia in mod dedicat, in tara sau in strainatate. Atunci cand nu se doreste transportul personal pe astfel de distante lungi (spre exemplu daca trimiti cainele la un concurs de specialitate in Germania sau Marea Britanie si la destinatie exista alta persoana care se ocupa de preluare etc.), cel mai bine este sa apelezi la o companie care ofera servicii de specialitate.

Atentie, orice animal este o fiinta vie, deci nu poate fi facut pachet si trimis printr-o firma obisnuita de curierat... Un animal are nevoi speciale si necesita grija atenta pe tot parcursul drumului. In plus, fiind un animal de companie, deci aproape un membru din familie, cu siguranta ca niciunui posesor nu ii este indiferent modul in care acesta este transportat.

Cei de la International Dogs & Cats Travel ofera servicii dedicate transportului de animale, intern si mai ales international, cu experienta relevanta in domeniu. Franta, Austria, Belgia, Ungaria sunt doar cateva dintre tarile unde cainele poate fi transportat in siguranta. Detalii complete pot fi accesate pe website-ul oficial, acolo unde exista informatii de contact. Firma detine in prezent doua masini speciale pentru transport de animale, adaptate astfel incat sa ofere siguranta si confort pasagerilor necuvantatori.

"Transportul international se efectueaza cu masini modificate special pentru transportul cateilor si al pisicilor in cele mai bune conditii , masinile fiind autorizate pentru transport tip 2 si autorizate traces. Transportul international se efectueaza numai in sistem traces personalul din masina este instruit si autorizat pentru efectuarea transportului in cele mai bune conditii", se precizeaza pe www.transportcaini.ro, website-ul oficial al International Dogs & Cats Travel, operat de compania Prosper Management SRL.

Transport animale companie in Anglia, Germania sau Belgia se va face astfel in cele mai bune conditii, fara riscuri pe care nu ar trebui sa si le asume niciun posesor de caine sau pisica. Totul se face in conditii de legalitate deplina, cu animale ale caror acte indeplinesc toate cerintele pentru calatoria internationala.