Xerox - cinci instrumente pentru lucrul cu documente la distanta

Xerox a dezvoltat anul acesta cinci instrumente dedicate dispozitivelor mobile si echipamentelor multifunctionale care ofera posibilitatea angajatilor ce lucreaza la distanta sa se bucure de aceleasi facilitati ca si cum ar fi la birou. Utilizatorii pot sa trimita in siguranta documente colegilor, direct de pe dispozitivele lor mobile, sau catre arhiva din cloud si sa imprime de pe orice imprimanta sau echipament multifunctional.

"Lucrul in afara biroului este deseori greu de gestionat si pot aparea blocaje, cum ar fi atunci cand nu va puteti conecta la o imprimanta sau la arhivele cloud ale companiei dumneavoastra", explica Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. "Aceste cinci instrumente, usor de utilizat, contribuie la eliminarea barierelor cauzate de lucrul la distanta - pentru ca nu ar trebui sa existe o diminuare a productivitatii atunci cand angajatii se afla in afara spatiului dedicat biroului. "

Xerox Mobile Print Cloud v3.0 include acum “@PrintByXerox,” o functie care faciliteaza imprimarea mobila, extrem de sigura, de pe orice echipament multifunctional Xerox conectat la retea. Daca un angajat este la sediul central al companiei si trebuie sa tipareasca mai multe documente, aplicatia ii permite sa trimita fisierele pe o adresa de email speciala (de exemplu, numecompanie@printbyxerox.com) si sa le imprime de pe cel mai apropiat echipament. Aplicatia ruleaza pe Platforma cu Interfata Extensibila a echipamentului.

Xerox Mobile Print Solution permite utilizatorilor sa imprime de pe dispozitivul lor mobil pe orice imprimanta conectata la retea, indiferent de producatorul echipamentului. Solutia este compatibila cu Apple AirPrint.

Datorita Adaptorului Wireless pentru Solutii de Imprimare Xerox, utilizatorii beneficiaza de imprimarea wireless sau mobila pe orice imprimanta clasica sau echipament multifunctional, chiar daca nu are integrate aceste functii. Adaptorul este compatibil cu Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, tehnologia NFC tap-to-pair si Apple AirPrint. Adaptorul Wireless pentru Solutii de Imprimare a fost lansat, in premiera in Romania si in regiune, in cadrul IMW 2015.

Aplicatia Xerox Mobile Link este acum compatibila atat cu dispozitivele Android, cat si iOS, adaugand si mai multe functii pentru stocarea in cloud. De exemplu, un angajat in vanzari poate scana sau fotografia o factura folosind telefonul mobil si poate apoi sa trimita automat fisierul catre site-ul de SharePoint al departamentului financiar, sa salveze o copie in contul de DropBox sau sa il trimita prin e-mail managerului sau, toate in acelasi timp.

Xerox PrintSafe Software ofera o autentificare sigura pentru echipamentele multifunctionale. Conform firmei de cercetare Quocirca, 63% dintre companiile chestionate au recunoscut ca s-au confruntat cu una sau mai multe brese de date legate de activitatile de imprimare.1 PrintSafe Software este compatibila cu majoritatea cititoarelor de card. Aceasta solutie functioneaza atat pe dispozitivele Xerox, cat si non-Xerox, gestioneaza accesul utilizatorilor la echipamente si permite imprimarea de oriunde, in orice moment, de pe orice echipament conectat la o retea.