Vector Watch - parteneriat strategic cu Network One Distribution

Incepand cu luna ianuarie 2016, ceasul inteligent Vector Watch va putea fi achizitionat din magazinele offline si online a celor mai importanti comercianti din Romania prin parteneriatul incheiat cu Network One Distribution Romania, liderul pieţei locale de distribuţie a produselor electro-IT.

“Intr-o piata atat de dinamica si intr-o continua crestere cum este cea a dispozitivelor inteligente, cautam pentru Vector Watch parteneri de incredere, ce ne pot sustine in indeplinirea obiectivului de a deveni incontestabil ceasul inteligent preferat atat de romani, cat si de intreaga regiune. Iar mixul dintre realizarea unui produs viabil, alaturi de experienta si viziunea partenerilor nostri de retail si distributie din Romania, ne ajuta la dezvoltarea unui brand puternic,“ mentioneaza Rares Florea, Director Comercial pentru Europa Centrala si de Est a Vector Watch.

In prezent, Vector Watch se gaseste deja in oferta comerciala a eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, Evomag.ro, F64.ro, CEL.ro, PC Garage.ro si Vexio.ro. In zilele urmatoare, si magazine precum elefant.ro, Arsis si Whatchshop.ro vor adauga in lista proselor comercializate ceasul inteligent cu o autonomie a bateriei de 30 de zile.

Prin parteneriatul cu NOD, Vector Watch isi va accelara dezvoltarea la nivel national, tintind pentru o crestere de pana la zece ori a volumelor tranzactionate pana la sfarsitul anului 2016. Pretul pentru achizitia unui ceas varieaza intre 1.350 si 2.200 lei.

“Piata de wearables este una dintre cele mai dinamice in acest moment, smartwatch-urile fiind in topul preferintelor segmentului de public tanar si activ, dupa smartphone-uri. Ne dezvoltam constant portofoliul cu branduri noi si inovatoare, Vector Watch este un astfel de brand si, prin acest parteneriat, va ajunge mai aproape de clienti, cu prezenta in toate marile magazine din Romania,” a declarant Oana Barbu, Chief Commercial Officer Network One Distribution.

Lansata in 2014, Vector Watch este o companie internationala de tehnologie, cu birouri in Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong si Bucuresti. Compania a dezvoltat un sistem de operare propriu bazat pe un consum efficient de energie, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fara precedent pe aceasta piata. Viziunea Vector este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente si de a spori confortul vietii prin furnizarea de informatii relevante, pe baza unei tehnologii simple si intuitive. Cu cele doua modele – Luna, cu aspect rotund si Meridian, cu carcasa dreptunghiulara – Vector Watch este un ceas reprezentativ pentru designul minimalist, evidentiindu-se prin stilul sau simplu si rafinat.