Royal Computers - afaceri de 62,5 milioane lei in 2015

Aflata in top 10 distribuitori hardware si lider de piata pe segmentele periferice, accesorii si retelistica, compania Royal Computers a depasit in 2015 pragul de 62,5 milioane lei, cifra de afaceri.

„In cei 10 ani de activitate, am reusit sa ne mentinem pe un trend crescator, indiferent de contextul economic. Deocamdata nu avem acelasi ritm de crestere cu cel dinaintea crizei, cand dinamica pietei era cu totul alta, dar suntem multumiti de rezultatele inregistrate. In anul 2015 ne-am axat mai mult pe dezvoltarea brandurilor proprii: Spacer, Iggy, Cameleon (printing - cartuse compatibile), branduri ce au inregistrat in 2015 o pondere de 7% in cifra noastra de afaceri in crestere cu 50% fata de anul precedent. Prin lansarea brandului Cameleon, de la finele anului trecut, intram si pe segmentul de printing. Tot in 2015 am incheiat parteneriatul de distributie  pe monitoarele Philips si AOC. Preconizam ca acest parteneriat ne va genera un rulaj de peste 6 milioane lei in acest an. In 2016, targetam o crestere a afacerilor cu 15-17%, cu 5% peste evolutia prognozata a pietei de profil”, declara Catalin Onea - Managing Partner Royal Computers.

Royal Computers este parte a grupul Alliance – Royal.  Grupul activeaza cu succes de 15 ani pe piata de import, distributie si retail IT, apropiindu-se de o cifra de afaceri de 100 milioane lei.

Royal Computers are ca parteneri strategici producatori precum Tp-link (pentru care Royal este distribuitorul nr. 1 pe piata din Romania), Adata, Genius, Cooler Master, Case Logic & Thule (distribuite exclusiv prin Royal Computers), A4tech, Asrock, Biostar, Cellular Line, Compro, DeepCool, Delux, Edifier (distribuit exclusiv prin Royal Computers), Fortron, Gembird, Kensigton, Logilink, Mustek, Philips & AOC, Sapphire, Sinox, Socomec, Sparkle, Spire, Tenda (pentru care Royal este unic distribuitor pe Romania), Zeppelin, Zyxel.