Pizza & Pasta Festival la Pizza Hut

Pizza Hut anunță oferta Pizza & Pasta Festival, prin care clienții pot comanda oricâte pizza și paste își doresc, pentru doar 21.90 lei. Pizza Festival este o ofertă cu tradiție în cadrul lanțului de restaurante, noutatea adusă în acest an fiind introducerea în promoție a patru rețete de paste, pentru toate gusturile.

„Cu oferta Festival acordăm clienților posibilitatea de a încerca o mulțime de rețete de pizza, iar anul acesta am ales să includem și pastele, pentru mai multă diversitate. La Pizza & Pasta Festival, fanii brandului se pot bucura de un meniu variat, de aceea invitația noastră se adresează tuturor celor care își doresc să încerce cât mai multe rețete și să petrecă momente inedite alături de prieteni sau familie”, a declarat  Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Tot în această perioadă, lanțul de restaurante aduce și oferta free refill la răcoritoarele în pahar de 0,33L. Astfel, clienții își pot reumple paharul de câte ori doresc, pentru același preț. Costul ofertei este de 5.90 lei și se aplică pentru băuturile din toată gama Coca-Cola.

Oferta Festival este disponibilă pentru orice pizza mică din meniu, din categoriile Speciale, Favorite și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan, dar și pentru orice rețetă de paste dintre Spaghetti Piccante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese și Penne Primavera.

Noua ofertă a restaurantului Pizza Hut este individuală și poate fi comandată până la finalul lunii martie, în toate restaurantele din țară, de luni până vineri. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți pagina de Facebook a Pizza Hut România si www.pizzahut.ro. 

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine zece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Timişoara, Brașov și Oradea. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.