Groupama Asigurari a lansat optiunea platii online a primelor de asigurare

Groupama Asigurări, asigurătorul cu cele mai putine reclamatii raportate la ASF în 2015, introduce o nouă functionalitate pentru clientii săi, reusind să simplifice achitarea ratelor primelor de asigurare. Astfel, compania pune la dispozitia clientilor – persoane fizice posibilitatea de a-si achita online, cu cardul, primele de asigurare si ratele aferente acestora, indiferent dacă politele au fost încheiate prin intermediul portalului online, în agentiile Groupama Asigurări sau prin partenerii brokeri.

„Gradul ridicat de satisfactie, precum si simplitatea relatiei pe care o construim cu clientii nostri sunt pentru noi obiective strategice si prioritare. Clientii nostri sunt multumiti si foarte multumiti, iar cea mai mare parte a lor ne recomandă. Astfel, ne dorim să fim încă mai aproape de ei, lansând functionalităti care să simplifice interactiunea cu Groupama Asigurări. Ne angajăm să le asigurăm nu doar continuitatea în cazul producerii unui eveniment neasteptat, ci si un proces simplu, predictibil si adaptat nevoilor lor”, a declarat François Coste, Director General Groupama Asigurări. 

Prin intermediul portalului online Groupama Asigurări, clientii – persoane fizice ai companiei pot plăti primele de asigurare sau ratele pentru următoarele produse:

Asigurarea auto CASCO Gradual; Asigurarea RCA; Asigurarea locuintei cu extra acoperiri si PAD; Asigurarea de incendiu si alte calamităti; Asigurarea medicală integrală; Asigurarea de sănătate pentru călătorii în străinătate;

Principalul avantaj al plătii online a primelor de asigurare sau a ratelor este că plătitorul poate efectua operatiunea de oriunde si oricând are acces la internet, în functie de programul său.  De asemenea, clientii Groupama Asigurări au posibilitatea de a achita mai multe rate sau prime de asigurare printr-o singură tranzactie bancară, indiferent dacă politele au fost achizitionate online sau offline. Odată ce clientul autorizează plata, acesta va primi un e-mail de confirmare, iar tranzactia va fi încheiată cu succes. În plus, în cazul în care clientul constată că a efectuat o plată eronată, există posibilitatea de a solicita restituirea sumei plătite online.

Optiunea de plată online a primelor de asigurare sau a ratelor aferente politelor Groupama Asigurări este disponibilă accesând sectiunea Utile de pe www.groupama.ro.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor si solutiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienti individuali si peste 67.000 de companii.

Parte a unui grup international de asigurări si servicii financiare, cu 34.000 de angajati deservind peste 13 milioane de clienti la nivel global, Groupama Asigurări îsi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse si servicii simple si flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.