Grupul Jidvei utilizeaza SocrateCloud, solutia completa pentru agricultura

Grupul Jidvei utilizează SocrateCloud ERP, solutia completă pentru agricultură, pentru a obtine un control sporit asupra afacerii. Sistemul ERP dezvoltat de BITSoftware contribuie la cresterea productivitătii angajatilor si gestionarea integrată a tuturor activitătilor companiei.

Grupul Jidvei este format din 20 de firme cu obiecte de activitate foarte variate: productia de vin si vinars, cultivarea vitei de vie, cresterea si comercializarea animalelor, cultivarea si comercializarea cerealelor, productia de materiale de constructii ecologice, productia si comercializarea articolelor de panificatie, HORECA si servicii.

În ceea ce priveste productia de vin, în prezent Jidvei este al treilea producător de vin din Europa, cu peste zece milioane de sticle de vin vândute anual, principala sa piată de desfacere fiind cea autohtonă, dar având operatiuni de export către piete importante, precum: S.U.A, China, Japonia, Olanda, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Algeria, dar s-a început activitatea de export si către Canada, U.K., Australia sau Taiwan.

Cresterea si dezvoltarea constantă de care a avut parte grupul Jidvei, multitudinea de puncte de lucru si de obiecte de activitate, dar si preocuparea managementului pentru calitate, au îndreptat Jidveiul către SocrateCloud ERP, solutie integrată de gestiune, flexibilă si deschisă pentru noi dezvoltări, care să-i ajute la obtinerea unui avantaj competitiv suplimentar pe piata natională, dar si internatională a vinului. Gestionarea diferitelor activităti pentru cele 20 de firme din grup (productie, îmbuteliere, retail de vinuri, brutărie, cresterea a animalelor sau agroturism) demonstrează flexibilitatea aplicatiei dezvoltată si implementată de BITSoftware.

SocrateCloud ERP gestionează si uniformizează toate procesele din grupul Jidvei de aprovizionare, gestiunea stocurilor, productie, îmbuteliere, vânzare directă sau prin distribuitori, mijloace fixe, parc auto, încasări si plati si gestiune financiar-contabilă, iar sistemul de raportare SocrateBI este folosit în mod special pentru raportări legate de vânzări, raportări către vamă, raportări financiare, analize de profit si pierdere, dar si în relatie cu băncile, pentru diverse situatii pe credite si solduri.

“Implementarea SocrateCloud ne-a permis să introducem datele în mod unitar si să avem un cashflow consolidat pentru toate cele 20 de firme si peste 100 de puncte de lucru ale grupului Jidvei, astfel încât să putem lua decizii de business cu influente pozitive asupra întregului grup”, au adăugat reprezentantii grupului Jidvei.