AFI Palace Cotroceni deschide doua magazine premium de bijuterii: Cozette Boutique si Sabrini

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, reconfirmă pozitia de lider de piată în ce priveste oferta de branduri, prin lansarea a două magazine noi de bijuterii din gama premium, Cozette Boutique si Sabrini.

Cele două branduri sunt de acum disponibile clientilor cu o gamă de produse unice, confectionate din metale si pietre pretioase.

„Ne dorim să oferim clientilor nostri o varietate de branduri, care să vină în permanentă în întâmpinarea dorintelor si asteptărilor lor. Cozette Boutique si Sabrini vin să întregească oferta de accesorii si bijuterii din gama premium disponibile în magazinele din AFI Palace Cotroceni prin produse cu un design original, realizate după cele mai noi tendinte. ”, declară Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Magazinul Cozette Boutique produce si comercializează bijuterii din argint, cu pietre pretioase si semipretioase, create cu un design unic, contemporan, prin folosirea unor tehnologii inovative dezvoltate în spiritul respectării mediul înconjurător.

Cu o activitate de patru ani pe piata din România, Cozette Boutique realizează produsele prin munca unor artizani experimentati, care sculptează argintul si îl îmbină cu pietre precum opal, topaz, jad, safir. Astfel, bijuteriile sunt transformate în adevărate piese de artă.

Magazinul oferă o gamă complexă de accesorii destinate doamnelor, care pot alege modele deosebite de inele, cercei, brătări si coliere.

Sabrini face parte tot din categoria brandurilor premium de bijuterii, cu o activitate de peste 15 ani pe piată si se ocupă cu distribuirea de bijuterii si accesorii din platină, aur si argint cu diamante, perle sau alte pietre pretioase.

Brandul Sabrini are o ofertă variată de verighete, inele de logodnă, cercei, coliere, ceasuri si alte tipuri de accesorii, ale unor mărci de renume, precum Pandora, Tag Heuer, Longines, Tissot, Calvin Klein, Michael Kors, DeRuvo, Blanco’s, Bibigi, Carla M, Shinsaki, Fossil, Guess, Doxa, Waterman sau Parker.

Cozette Boutique si Sabrini continuă seria de lansări noi din AFI Palace Cotroceni după ce, în ultimele trei luni, centrul comercial a mai adăugat pe harta si alte branduri cunoscute, printre care Tally Weijl, Louis Purple si New Era.