Evolio lanseaza gama de solutii audio wireless Xound, cu sunet de inalta fidelitate

Evolio lansează Xound One si Xound Pro, două modele de solutii wireless ce deschid un nou segment în portofoliul brandului. Xound Pro se remarcă printr-un design elegant, atrăgător, functionalitate complexă si un sistem de sunet de înaltă calitate. Gadget-ul beneficiază de un touchpanel colorat si un sistem de iluminare cu led-uri ce permite schimbarea luminii de ambiantă în functie de starea de spirit si de moment.

Muzica preferată si sunetele de la clipuri video sau jocuri sunt redate la o calitate superioară datorită tehnologie XoundBoost. Boxele Evolio Xound redau un sunet de înaltă fidelitate, de la cele mai joase frecvente de bass, până la cele mai înalte note, la 2*6W.

Sistemul se poate conecta la smartphone sau tabletă, astfel încât redă oricând un sunet stereo impecabil. Pentru conectarea unui dispozitiv multimedia fără functie bluetooth - MP3, MP4 sau CD player – se poate folosi portul audio universal.  Totodată, x-Sound PRO oferă posibilitatea de a reda muzică direct de pe cardul SD sau USB. Gadget-ul are functie de radio, ceas, alarmă, calendar.

Xound One este o solutie compactă pentru a asculta muzica preferată oriunde si oricând. Tehnologia bluetooth permite conectarea la iPod, iPhone, iPad sau smartphone-uri, tablete si chiar laptop-uri. Totodată, gadget-ul poate fi conectat  la playere media prin portul audio.

Cu microfon încorporat si functie handsfree, permite preluarea apelurilor telefonce primite pe smartphone, usor si rapid. Device-ul oferă o putere a sunetului de 10 W si beneficiază de o baterie litiu reîncărcabilă de 1050 mAh, pentru o autonomie de până la 4 ore.

„Lansarea celor două noi produse vine în contextul extinderii continue a gamei de produse si accesorii din portofoliul Evolio. Sunt două gadget-uri competitive, care  îsi găsesc usor utilitatea acasă, la serviciu sau în vacantă”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.

Xound One si Xound Pro sunt disponibile în regim de precomandă începând cu data de 1 aprilie, la un pret cu 30% mai mic decât cel de listă, în limita a 100 de bucăti. Pretul de vânzare recomandat este de 149 lei pentru Xound One, respectiv 299 lei pentru Xound Pro.

Evolio, unul dintre cele mai importante branduri de pe piata de IT&C din România, a fost lansat în 2006. Sub brandul Evolio se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un pret accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatches etc.