Zitec isi extinde echipa cu pana la 30% in 2016

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, care a înregistrat afaceri de 4,5 milioane de euro în 2015, vrea să îsi extindă echipa cu până la 30% pe parcursul anului 2016.

În cadrul procesului de recrutare sunt căutati candidati atât din Bucuresti, cât si din provincie care să ocupe pozitiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist si Project Manager. Candidatii din provincie care doresc să se mute în Bucuresti si să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare. 

Sunt vizati candidati pe toate nivelurile de experientă, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozitiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunostinte de bază de programare, în timp ce în cazul pozitiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunostinte tehnice PHP, .NET, Magento si Drupal, dar si 2-3 ani experintă în dezvoltare web.

O altă cerintă necesară la angajare este cunoasterea limbii engleze, la nivel scris si vorbit.

“Orientarea noastră este ferm situată în zona serviciilor de calitate foarte ridicată. De aceea, este esential pentru noi să ne concentrăm asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil în mediul IT din România de astăzi. Avem o echipă extraordinară si căutam noi colegi care să se ridice la standardele ei", a declarat Alexandru Lăpusan, CEO si fondator Zitec.

Pe lângă salariul atractiv, mediul de lucru plăcut, oportunitătile de dezvoltare personală si de avansare în carieră, membrii echipei Zitec dispun de numeroase beneficii extra-salariale. Printre acestea se numără un program flexibil, statii de lucru performante dotate cu două monitoare, spatii de relaxare care includ mese de ping-pong si foosball, Xbox si hamace, servicii medicale de top, bonusuri de performantă, workshop-uri si acces nelimitat la materiale de dezvoltare personală si profesională.

În prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de colegi. Persoanele care vor să aplice pentru pozitiile disponibile în cadrul companiei pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv @ zitec.com sau le pot încărca direct pe site-ului http://makeit.software, la rubrica de cariere (makeit.software/careers).

Producătorul local de aplicatii online lucrează atât cu clienti din România (60%), cât si cu parteneri din străinătate, care îsi desfăsoară activitatea în tări precum Statele Unite ale Americii, Elvetia, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franta, Italia si Ungaria. Printre cei mai importanti clienti ai Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU si Lovecrafts.

În cadrul companiei se lucrează cu tehnologii de top, precum PHP (Zend Framework, Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java,  iOS, Android, Windows Phone, Titanium, Backbone, Node.js, Ruby On Rails si cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.

Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, precum si servicii de online marketing.

Cu un ritm de crestere anual sustinut, afaceri de 4,5 milioane euro în 2015 si circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat si pe plan local prin referintele primite din partea unor clienti de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero sau Network One Distribution.

Zitec este singurul partener Amazon AWS Advanced Technology Partner din România si una dintre putinele firme locale certificate Microsoft ISV Gold. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialisti certificati Zend (The PHP Company) din România.

Pentru rezultatele anului 2015, Zitec a fost premiată la Gala ANIS cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru solutia “Depanero Back-Office” si a fost inclusă în “TOP 20 angajatori din IT” de către Revista Biz.

Zitec sprijină si investeste în companii aflate în primele stadii de dezvoltare, oferind servicii tehnice si consultantă în afaceri, precum si sustinere financiară. Printre companiile din portofoliul de investitii Zitec se numără: Zipongo.com (SUA), cosQuare (Olanda) si editura HAC!BD (România).