Xerox Romania - doua promovari la nivel regional si doua la nivel local

Alina Zarnescu si Florina Seres au fost promovate la nivel de regiune in cadrul Xerox Corporation pe pozitiile de Director, Human Resources, Central & Eastern Europe, Israel & Turkey (CIT) si, respectiv, General Manager Supplies, CIT. In locul Alinei Zarnescu a fost numita, incepand cu data de 1 aprilie 2016, Manuela Son, iar departamentul Channels, condus pana acum de Florina Seres, va intra sub coordonarea Franciscai Lebrun, care va prelua pozitia de Channels Business Director.

“Noile numiri reflecta politica globala de resurse umane a Xerox Corporation care a oferit intotdeaua si ofera in continuare oportunitati de cariera la nivel national si international celor mai buni angajati ai sai”, afirma Gabriel Pantelimon, General Manager Xerox Romania. “Avand in vedere performantele locale ale colegelor noastre Alina si Florina, promovarile la nivel international sunt consecinte firesti in evolutia lor profesionala. Sunt convins ca ele vor face fata cu brio provocarilor pe care le vor intampina in noile functii. Din noile lor pozitii in managementul organizatiei locale, Manuela si Francisca vor contribui, datorita vastei lor experiente, la dezvoltarea business-ului Xerox Romania si la succesul companiei noastre.”

In noua calitate, Alina Zarnescu este responsabila cu dezvoltarea strategiei de resurse umane la nivelul Europei Centrale si de Est, Israel si Turcia, inclusiv pentru Xerox Services. Alina Zarnescu s-a alaturat echipei Xerox Romania in 2013, anterior lucrand la Procter & Gamble. Alina a coordonat implementarea sistemului GEMS HR in Romania, tara noastra fiind prima din regiune care a introdus un sistem global de administrare a angajatilor. In plus, departamentul condus de ea a primit, in 2014 si 2015, premiul “The Best CIT HR Operations”, acordat de Xerox regiunii din care Romania face parte.

In calitate de General Manager Supplies, Central & Eastern Europe, Israel & Turkey, Florina Seres se ocupa de dezvoltarea strategiei privind consumabilele la nivel regional, implementand initiativele Developing Markets Operations (DMO). Florina Seres s-a angajat la Xerox Romania in 2011, fiind pe rand Channels Manager si Channels Director. Sub conducerea ei, departamentul Channels a primit premiul „The Best CIT Channels Operations’’, cinci ani la rand.

Noul HR Manager Xerox Romania, Manuela Son, face parte din echipa de management de prima linie a companiei si coordoneaza activitatea de resurse umane la nivel local. In acelaşi timp, Manuela isi pastreaza si responsabilitatile legate de regiunea Central European Distributor Group (CDG). Manuela Son s-a alaturat Xerox in 2013, ca si HR Manager CDG si Learning & Development MEA (Middle East & Africa),  avand o experienta anteriora in zona de consultanta si management, ca HR Consultant in cadrul Sales Consulting si HR Manager Romania & Bulgaria, in cadrul Ferrero.

Francisca Lebrun, Channels Business Director, este responsabila de coordonarea intregii retele de peste 2.000 de parteneri si reselleri ai Xerox si a activitatilor, prin canalele de vanzari indirecte de echipamente si servicii.  Cu o experienta de peste 16 ani in echipa Xerox Romania, Francisca a detinut mai multe functii cheie la nivel local si regional, iar din 2007 face parte din echipa de management de prima linie a companiei.