Golin lanseaza o agentie in Germania, in parteneriat cu GGH MullenLowe

Golin anuntă deschiderea unui birou în Hamburg, Germania, în parteneriat cu agentia GGH MullenLowe, care se alătură celor din regiunea EMEA (Dubai, Franta, Marea Britanie, România, Rusia, Suedia, Turcia etc.). Ca urmare a unui model integrat, Golin Germania va oferi clientilor săi servicii de PR si digital, dar si de advertising.

“Abordarea integrată este răspunsul oferit clientilor nostri la cum pot companiilor si brandurilor să obtină atât atentie, cât si credibilitate. Aceasta este, de altfel, strategia care m-a determinat să mă alătur Golin. GGH MullenLowe si Golin au aceeasi viziune despre ce reprezintă o campanie de brand de succes, iar expertizele noastre se completează, de aceea sunt entuziasmată că pornim împreună în această aventură, în care vom propune ceva cu adevărat nou”, sustine Uta Behnke, Managing Director, Golin Germania.

“Încă din prima zi, vom oferi clientilor nostri creativitate si talent de calitate germană. Deschiderea unui birou Golin în cea mai mare economie a Europei reprezintă un pas important în atingerea obiectivului nostru de a deveni agentia ce va defini acest deceniu”, adaugă Matt Neale, President International, Golin.

Uta Behnke are peste 20 de ani de experientă în PR, perioadă în care a creat mai multe campanii premiate pentru clienti precum Unilever, Pedigree sau Heinz. Principalele ei atributii în cadrul agentiei din Hamburg vor fi coordonarea si expansiunea grupului în Germania, ce include deschiderea unui nou birou în Munchen, în vara anului 2016.