Ne-am saturat de pensia de stat - concurs Conso si BCR Administrare Fond de Pensii
Conso.ro si BCR Administrare Fond de Pensii vor organiza un concurs educational pe tema pensiilor private obligatorii, cu premii totale in valoare de 3.000 de euro.

Sub sloganul "Ne-am saturat de pensia de stat", concursul are rolul de a promova in randul populatiei avantajele oferite de sistemul pensiilor private.

Din 22 septembrie 2008, Conso.ro si BCR Administrare Fond de Pensii ofera participantilor sansa de a castiga unul din cele aproape 40 premii: 3 telefoane Nokia 6500 Slide, 5 sisteme home-cinema Philips, 10 aparate iPod si 20 de mouse-uri optice. Marele premiu este un laptop Toshiba.

Pentru a castiga premiile puse in joc, concurentii trebuie sa se inscrie pe www.conso.ro si sa raspunda, timp de cinci saptamani, la intrebari despre sistemul pensiilor private. Fiecare raspuns corect va fi rasplatit cu puncte.

Etapele concursului vor putea fi parcurse si de cei care nu s-au inscris de la inceput, insa acestia nu vor primi punctele de fidelitate acordate celor care parcurg fiecare etapa atunci cand aceasta este programata.De asemenea, in concurs vor putea fi implicati si prietenii, care isi vor aduce si ei contributia la «zestrea» de puncte acumulate.

Pentru a-si atinge scopul educational, organizatorii vor oferi si indicii participantilor la concurs. In felul acesta, cine va parcurge toate etapele concursului va avea numai de castigat. Chiar si cei care nu vor deveni detinatorii celor aproape 40 de premii puse in joc, vor fi la final mult mai bine informati si vor cunoaste mult mai bine fondurile private de pensii!

Castigatorii vor fi anuntati pe www.conso.ro pe 27 octombrie 2008. Mai multe informatii puteti gasi in Regulamentul Concursului.

"Inca de la inceput, BCR Administrare Fond de Pensii si-a dorit un parteneriat pe termen lung cu clientii, iar o conditie necesara in acest sens este ca publicul sa fie cat mai informat cu privire la sistemul de pensii private.  Suntem foarte deschisi in comunicare atat cu clientii nostri cat si alte persoane interesate de mecanismul acestui sistem. Atat timp cat oamenii sunt informati, ei devin constienti de alegerea facuta si responsabili pentru viitorul lor", a declarat Simona Ditescu, director general BCR Administrare Fond de Pensii.

"Concursul reprezinta o noua etapa a parteneriatului dintre Conso.ro si BCR Administrare Fond de Pensii, care are ca principal obiectiv sustinerea educatiei financiare a publicului larg. Pensiile private reprezinta cea mai noua componenta a sectorului financiar, motiv pentru care aici eforturile educationale trebuie sa fie mai intense. Cateva milioane de romani au devenit brusc participanti la fondurile de pensii obligatorii, fara a fi pe deplin lamuriti despre modului in care ele functioneaza", a afirmat Alin Iacob, redactor-sef la Conso.ro.

Conso.ro ofera vizitatorilor posibilitatea de a compara gratuit o gama larga de produse bancare: credite ipotecare si imobiliare, credite auto si leasing, credite de nevoi personale, carduri de credit standard si cobranded, depozite, certificate si conturi de economii, fonduri deschise de investitii si de pensii private.


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©