Starbucks - o noua cafenea la Liberty Center
Lansarea centrului comercial Liberty Center pe 31 octombrie 2008 aduce cu ea o noua deschidere a unei cafenele Starbucks. Cafeneaua ofera un meniu complet de bauturi pe baza de cafea apreciate în toate cele peste 16.000 de cafenele Starbucks din întreaga lume, se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Situata la etajul I, deasupra intrarii principale din centrul comercial Liberty Center, având o suprafata generoasa de 300 de metri patrati, o capacitate de 153 de locuri si beneficiind de o terasa interioara, noua cafenea Starbucks ofera un meniu complet de bauturi pe baza de cafea apreciate în întreaga lume. Consumatorii au la dispozitie o varietate de bauturi calde precum Caffe Latte, Caramel Macchiato, Caffè Mocha, sucuri de fructe si ceai, deserturi precum briose cu ciocolata, afine sau scortisoara si mere, tort cu ciocolata New York sau Raspberry Cheese Cake.

De asemenea, din 11 noiembrie, la Starbucks debuteaza Promotia de Craciun în cadrul careia clientii pot gasi cafeaua boabe Christmas Blend, bauturile Toffee Nut Latte si Dark Cherry Mocha si desertul Apple & Spices Muffin, accesorii pentru pregatirea cafelei si cadouri pentru cei dragi, toate personalizate în spiritul sarbatorilor de iarna.

Clientii care locuiesc sau lucreaza în zona, precum si cei care viziteaza centrul comercial, vor avea ocazia sa se bucure de cafea de cea mai buna calitate, beneficiind de serviciile legendare si de "Al Treilea Loc", mediul confortabil pentru care Starbucks este recunoscut în întreaga lume, un loc în care clientii se pot relaxa dupa o sesiune de cumparaturi, se precizeaza in sursa citata.

Starbucks a patruns pe piata din România pe 17 aprilie 2007, inaugurând prima locatie în Plaza România din Bucuresti, cafeneaua din Liberty Center fiind cea de-a cincea din România. Deschiderea tuturor cafenelelor este rezultatul unui joint-venture (parteneriat cu capital mixt) dintre Starbucks Coffee Company si partenerul sau european, compania Marinopoulos Coffee Company III SRL.