Marten Schoenrock, noul manager general al hotelului InterContinental
Marten Schoenrock va fi, incepând cu 21 ianuarie, noul manager general al hotelului InterContinental Bucuresti. Acesta il inlocuieste pe Jonathan Soper, dupa un mandat de doi ani la conducerea hotelului. La 42 de ani, Marten Schoenrock are o experienta vasta in industria hoteliera si o vechime de 17 ani in cadrul lantului hotelier InterContinental Hotels Group.

Schoenrock vine la Bucuresti de pe pozitia de Hotel Manager, pe care a ocupat-o la InterContinental Berlin in ultimii doi ani. Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier InterContinental Hotels Group (IHG). InterContinental Hotels Group este cel mai mare lant hotelier din lume dupa numarul de camere. IHG detine si opereaza in sistem de management sau franciza, peste 4.000 de hoteluri cu peste 590.000 de camere in aproape 100 de tari si zone din lume.

Grupul detine un portofoliu de branduri cu notorietate, precum InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels & Resorts, Holiday Inn Express, Staybridge Suites, Candlewood Suites si Hotel Indigo. IHG va deschide, in urmatorii ani, peste 1700 de hoteluri in toata lumea, creând 150.000 de locuri de munca.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES