Smart Cooking Seminar - Constanta, 19 martie 2009
In data de 19 martie 2009, începând cu ora 12.00, la Hotel Perla din Mamaia, DAAS va organiza împreună cu Food & Bar Magazine evenimentul Smart Cooking Seminar. Evenimentul va avea loc în cadrul Salonului Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică al Camerei de Comerţ Constanţa.

Rafinarea gusturilor clienţilor şi creşterea competiţiei în condiţiile economice actuale fac necesară cunoaşterea şi utilizarea unor soluţii practice moderne, care pot fi aplicate imediat pentru îmbunătăţirea activităţii de zi cu zi a restaurantelor.

Smart Cooking Seminar propune o serie de patru demonstraţii practice de artă culinară, prin intermediul cărora vă vor fi prezentate ultimele noutăţi şi soluţii privind cea mai importantă activitate în restaurante – prepararea alimentelor.

Demonstraţiile vor fi susţinute de unul dintre cei mai cunoscuţi maeştri bucătari români, Horia Vîrlan, gazda emisiunii de televiziune "Cireaşa de pe tort" (Prima TV). Horia Vîrlan a acumulat o bogată experienţă atât în ţară, cât şi în Statele Unite, Anglia şi Ungaria, în momentul de faţă având propria firma de consultanţă în domeniul gastronomic.

DAAS este unul dintre principalii furnizori de echipamente şi soluţii destinate sectoarelor HoReCA şi Retail din România. Parteneri media: HOtNews.ro, Good Food, Telegraf, www.SMARTfinancial.ro, Sapte Seri, Secrete de Chef, Ziare.ro.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©