Hotelul Burj Al Arab din Dubai va fi reprodus la scara mai mica, la Mamaia

Un fond de investitii din Asia va reproduce la Mamaia, la o scara mai mica, celebrul Hotel Burj Al Arab din Dubai. Boutique Hotel va avea, pe 8 nivele, 17 apartamente de lux cu vedere la mare sau la lacul Siutghiol, informeaza un comunicat al Ecsif Properties.

Fondul de investitii a achizitionat recent, de la Ecsif Properties, proiectul Black Pearl din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro, achizitionând astfel un teren de 442 mp pe malul lacului Siutghiol din Mamaia, proiectul constructiei si certificatul de urbanism.

 

Organizarea anuala a cursei de Formula 1 pe apa, Class One Romanian Grand Prix, care face parte din prestigioasa competitie mondiala Class One World Powerboat Championship, aduce pe malurile lacului Siutghiol unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei, ceea ce a determinat lansarea unor ambitioase proiecte investitionale.

Constructia Boutique Hotel, care se va situa in apropierea hotelurilor Rex si Scandinavia si care va revolutiona linia arhitectonica a zonei, va incepe anul viitor. "În pofida crizei financiare, luxul ramâne o investitie sigura si atractiva in România, iar terenurile in centrul Statiunii Mamaia sunt bine cotate si vânate de investitori imobiliari", a declarat Dan Hizanu - real estate managing partner in cadrul Ecsif Properties.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES