KFC - la Buzau, cel de-al doilea restaurant din reteaua de centre comerciale Winmarkt
Winmarkt si U.S. Food Network SA au semnat un nou contract, in urma caruia va fi deschis la Buzau cel de-al doilea restaurant KFC din reteaua Winmarkt, dupa cel deschis in 2005 in centrul comercial Winmarkt Omnia din Ploiesti. Contractul a fost semnat pentru o perioada de 5 ani.

Noul restaurant KFC va fi situat la parterul centrului comercial Winmarkt Dacia din centrul orasului Buzau si va beneficia de o suprafata de 300 m.p. Dupa relocarile necesare pentru a face loc noului chirias, acesta isi va prelua spatiul pentru amenajare in cursul lunii iulie, urmand ca la inceputul lunii octombrie restaurantul sa devina functional.

„Suntem foarte increzatori in acest nou parteneriat cu Winmarkt, mai ales ca avem o colaborare foarte buna si in Ploiesti. Acesta va fi primul restaurant KFC din Buzau, chiar din aceasta zona a tarii, si prezenta noastra se datoreaza in buna parte mesajelor clientilor care „reclamau” ca nu am venit pana acum si la ei acasa. Speram sa fim la inaltimea asteptarii lor indelungate si sa-i avem cat de curand prieteni.“ – a declarat Carmen Lupuleţ, Director Marketing, U.S. Food Network.

„Suntem incantati de receptivitatea cu care KFC a privit oportunitatea extinderii colaborarii noastre, noua locatie pe care acestia o vor inaugura in Buzau fiind o prima concretizare a obiectivelor noastre comune pentru viitorul apropiat.” – a declarat Alina Beşcheret, Director Comercial, Winmarkt.

KFC, brand cu origine in Statele Unite, este cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida cu produse din pui. Reteta Originala KFC, dupa care se prepara cele mai multe dintre produsele marcii, a fost pregatita de-a lungul mai multor ani de Colonelul Harland Sanders. U.S. Food Network SA este compania care din 1995 detine licenta de operare pentru KFC in Romania. In prezent are 38 de restaurante KFC deschise in intreaga tara, dintre care 17 in Bucuresti.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase. IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,725 miliarde Euro, conform ultimei evaluari realizate la sfarsitul anului 2009.