transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-11-2012

Aegon Prestige, noul produs de asigurare cu componenta de crestere a capitalului pentru clientii Citibank

Aegon Prestige, noul produs de asigurare cu componenta de crestere a capitalului pentru clientii Citibank
 Alte stiri la aceasta categorie

Clientii Citibank România beneficiază acum de Aegon Prestige, un nou produs financiar dezvoltat de Aegon, ce îmbină caracteristicile unui produs de asigurare de viată cu arhitectura deschisă a fondurilor de investitii.

Aegon Prestige este un produs de asigurare de viată cu primă unică, a cărei valoare integrală este plasată în fondurile de investitii selectate. Prin achitarea unei prime unice de cel putin 5000 de euro sau 7000 de dolari, clientii au acces la fonduri de investitii administrate de societăti de prestigiu la nivel mondial. Ca urmare, clientii îsi pot diversifica portofoliul prin expunerea pe piete, sectoare si monede diferite, selectând dintre cele 28 de fonduri de investitii disponibile în prezent prin intermediul Citibank în calitate de intermediar în asigurări.

De asemenea, Aegon Prestige este unul dintre cele mai flexibile produse de pe piată, permitând 12 transferuri gratuite între fonduri pe an si oferind clientilor posibilitatea de a-si ajusta strategia de investitii în functie de orizontul de timp, de toleranta fată de risc si de rezultatele asteptate.

Produsul are o structură de taxe atractivă întrucât nu se aplică niciun comision pentru accesarea programului de investitii, permitând astfel clientilor să-si adapteze strategia de investitii cu un impact financiar minim.

”Cu Aegon Prestige, clientii nostri au posibilitatea de a valorifica în mod eficient asigurarea de viată, îmbinând componenta de protectie cu posibilitatea de a obtine câstiguri sporite ca urmare a accesării programului de investitii. Ceea ce este cu adevărat remarcabil la acest produs este faptul că oferă un grad înalt de control clientului – de la posibilitatea de a-si alege propria strategie de investitii si de a efectua transferuri între fonduri până la posibilitatea de a efectua retrageri partiale sau totale oricând pe parcursul contractului. Prin toate componentele sale, acest produs este adaptabil la nevoile si obiectivele individuale ale fiecărui client”, a spus Mihaela Nacu, Director Vânzări si Distributie Persoane Fizice la Citibank România.”Este în ADN-ul Aegon să ofere solutii personalizate partenerilor săi de bancassurance. Înainte de a dezvolta acest produs împreună cu echipa Citibank, ne-am uitat în primul rând la nevoile si asteptările clientilor lor precum si la tendintele financiare si investitionale globale. Toate acestea au rezultat într-un produs unic si actual, Aegon Prestige, care facilitează accesul la un mix exclusiv de fonduri de investitii de la cele mai prestigioase societăti de administrare a activelor precum BlackRock, Schroder, JP Morgan, Templeton, Credit Suisse, Allianz si Fidelity.”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Clientii au acces 24/7 la contul lor Aegon Prestige prin intermediul platformei web Your Aegon, ce le permite să îsi verifice balanta contului, să efectueze transferuri si să vizualizeze istoricul tranzactiilor.

Citi, una dintre cele mai importante companii internationale de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti în peste 160 de tări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gamă largă de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru persoane fizice, activităti bancare si de investitii pentru companii, garantii bancare si managementul averilor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar