transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2008

Aegon primeste trei miliarde de euro de la statul oladez

Aegon primeste trei miliarde de euro de la statul oladez
 Alte stiri la aceasta categorie

Statul olandez a oferit o gura de oxigen grupului de asigurari Aegon NV printr-o injectie de capital de trei miliarde de euro, in ideea de a proteja aceasta companie financiara de criza mondiala, a anuntat Ministerul olandez de Finante, transmite AFP. Un acord cu privire la aceasta injectie de capital a fost convenit marti intre Ministerul olandez de Finante, Aegon si Banca Centrala a Olandei. Conform acestui acord, Aegon va emite 750 milioane obligatiuni fara drept de vot la un pret de patru euro pe titlu catre cel mai mare actionar de la Aegon, fundatia Vereniging Aegon.

Obligatiunile vor oferi un cupon de cel putin 8,5 procente. La rândul sau Vereniging Aegon va beneficia de injectia de capital de trei miliarde de euro oferita de statul olandez. Dupa un an Aegon va putea rascumpara obligatiunile pe care le-a emis la 150 de procente din valoarea nominala, sau sase euro pe actiune, sau sa converteasca obligatiunile in actiuni. Prin aceasta injectie de capital Aegon devine a doua mare companie financiara olandeza care beneficiaza de sprijinul guvernului dupa grupul bancar ING Groep NV.

La inceputul acestei luni guvernul de la Haga a anuntat ca va pune la dispozitia sectorului financiar o suma de 20 miliarde de euro pentru a ajuta companiile din acest sector sa faca fata crizei financiare. Guvernul olandez a subliniat faptul ca va furniza capital doar companiilor care sunt considerate sanatoase si viabile.

Separat, Aegon a anuntat marti ca se asteapta sa inregistreze pierderi de aproximativ 350 milioane de euro in trimestrul al treilea si ca nu va plati dividende pentru finele lui 2008 in ideea de a-si consolida capitalul.

În mod normal companiile olandeze platesc dividende de doua ori pe an. Aegon a platit un dividende de 0,30 euro pe actiune in luna septembrie dar a renuntat sa mai acorde dividende pentru finele anului 2008. Aegon este prezenta in România prin Banca Transilvania. Pe piata pensiilor din România Aegon este prezent prin BT Aegon Fond de Pensii.

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar