transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-12-2011

Allianz-Tiriac Asigurari: Casa Direct - polita de asigurare a locuintei, disponibila exclusiv online

Allianz-Tiriac Asigurari: Casa Direct - polita de asigurare a locuintei, disponibila exclusiv online
 Alte stiri la aceasta categorie
Începând cu luna decembrie 2011, Allianz-Ţiriac lansează o nouă poliţă de asigurare complexă a locuinţei - Casa Direct – ce poate fi achiziţionată exclusiv online prin intermediul portalului www.allianzdirect.ro.

„Prin lansarea acestei asigurări facultative a locuinţei, Allianz-Ţiriac reuşeşte să acopere în întregime nevoile de protecţie de bază destinate persoanelor fizice care preferă achiziţia de produse online. Actualmente, oferta noastră de poliţe online include produsele de asigurare auto (Casco şi RCA), un produs de asigurare pentru călătorii în străinătate (travel), cărora li se adaugă acum Casa Direct – produsul de asigurare a locuinţei”, spune Bogdan Zamfirescu, Director pentru distribuţie prin canale alternative în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări.

Noul produs oferă trei pachete diferite de asigurare - Economic, Optim şi Extra - clientul având posibilitatea de a alege varianta potrivită, în funcţie de nevoile sale specifice. Pachetele Economic şi Optim sunt standardizate: primul oferă protecţie pentru imobil împotriva riscurilor de bază (incendiu, explozie, trăsnet etc.), a celor catastrofice şi pentru daune produse de inundaţia provocată de apa de conductă; în cazul celui de-al doilea (Optim) sunt, în plus, asigurate bunurile din locuinţă, iar proprietarul deţine protecţie pentru răspundere civilă faţă de terţi. În cazul alegerii variantei Casa Direct Extra, clientul îşi „construieşte” singur pachetul de protecţie şi limitele de acoperiri corespunzător nevoilor individuale. Astfel, clienţii care optează pentru pachetul Extra pot decide limitele acoperirii pentru următoarele riscuri: inundaţie de la apa de conductă, bunuri casabile, avarii accidentale la instalaţiile clădirii, bunuri din locuinţă şi răspundere civilă legală.

Pentru pachetul de bază Economic, un client posesor al unui apartament în Bucureşti, sectorul 3, de exemplu, cu suprafaţa de 54 mp, construit în anul 1979, va plăti anual pentru o sumă asigurată de 50.
000 Euro o primă de asigurare de 100 Euro (cu plata în 2 sau 4 rate). Prima de asigurare poate fi plătită trimestrial, semestrial sau anual, în acest din urmă caz contractantul beneficiind de o reducere de 10%. Suplimentar, clienţii beneficiază de reduceri de primă ce pot ajunge cumulat până la 8%, în cazul în care deţin sau achiziţionează odată cu asigurarea Casa Direct şi poliţe Casco şi / sau RCA emise de Allianz-Ţiriac.

„Prin oferirea acestor reduceri la poliţa Casa Direct ne propunem să fidelizăm clienţii Allianz-Ţiriac Asigurări, în particular pe cei care realizează achiziţii online. Considerăm că primele de asigurare a locuinţei Casa Direct sunt cu adevărat accesibile, inclusiv pentru clienţii cu venituri medii, oferind raportul optim între o acoperire completă, necesară oricărei locuinţe şi o primă accesibilă. Ne aşteptăm ca produsul să aibă succes, fiind simplu de achiziţionat, cu plata online şi, în acelaşi timp, flexibil din perspectiva acoperirilor oferite”, a declarat Bogdan Zamfirescu..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Open
Dear Soumya,We want to inform you that, for srerunder the policies you need to visit the nearest Bajaj Allianz Life Insurance branch along with required documents.We will send you all the details on your email id.Thanks and Regards,Help and Support Team
Emanuele
Mersi frumos Florin!Cat dspree drum, stai linistit! Se poate parcurge cu orice masina! Atata doar ca trebuie ocolite gropile sau incetinit ca sa treci prin alea mai putin adanci :P Eu m-am oripilat in asa hal pentru ca este ditamai drumul national, nici macar judetean... asta e mai grav...Am trecut si eu pe la Bumbesti pe acolo si stiu dspree ce vorbesti...
Alexandra
Nu cred ca mai merg anul asta pe Moldoveanu, alta data... Anul asta am alte planuri :)Am vazut si eu tabrea cu lasatul rucsacurilor pe Vistea. In principiu nu ti-l ia nimeni, dar te descurci cu el in spate si pana pe moldoveanu, nu e chiar asa de rau cum pare. Acu depinde si ce experienta ai, dar banuiesc ca ai umblat sau vei umbla si prin alte parti inainte de a face aceasta creasta. Unde e mai greu, ti-l dai jos si il dai celui din urma ta, ca banuiesc ca nu te duci singur.. Si pe urma ti-l da sau ti-l arunca cumva.Este izvorul ala din cate stiu si eu dar depinde ce traseu urmezi de acolo, ca daca te intorci la podragu nu are rost sa te duci sa-l cauti...Nu pot sa ma dau de gol pe unde ne-am intors :P
Muhammad
Multe din pseocrele amintite mai sus le-am invatat cand studiam Legea Atractiei (Abraham Hicks, Jane Roberts Seth , Napoleon Hill, etc) si pot spune ca mi-au schimbat viata. De asemena rezonez foarte mult cu ceea ce ati spus in leg. cu planul pe care viata il are pentru noi si cred ca din perspectiva pe care o avem nu intotdeauna, dorintele noastre sunt in armonie cu Sursa. Unele dorinte pot veni ca rezultat al ununi conflict de egouri, sau din dorinta de a fii mai superior, sau de a primi aprobarea celor din jur. Toate acestea sunt alimentate de ego si de sentimente negative (care nu sunt in armonie cu Fiinta) si deci puterea lor magnetica este mica in consecinta e foarte putin probabil ca dorinta sa se materializeze, lucru care duce la si mai multa frustrare. E foarte importatn sa fii in armonie cu viata, doar atunci lucrurile pe care le vrei cu adevarat se vor maniferta in experianta ta Q: Cum as putea sa particip la niste cursuri / o tabara de Reiki? Am vazut articolul cu tabara de la Orastioara (aproape de mine) si mi-ar fii placut sa iau parte la o astfel de experienta. Eu sunt din Deva Multumeeeesc !
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar