transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2008

Allianz-Tiriac Pensii Private administra active nete de peste 35 de milioane de euro, la sfarsitul lunii septembrie 2008

Allianz-Tiriac Pensii Private administra active nete de peste 35 de milioane de euro, la sfarsitul lunii septembrie 2008
 Alte stiri la aceasta categorie
Compania Allianz-Tiriac Pensii Private administra, la sfarsitul lunii septembrie, active nete in valoare totala de peste 35 de milioane de euro in cele trei fonduri de pensii private, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres.

Compania are doua fonduri de pensii facultative (AZT Moderato si AZT Vivace) si unul obligatoriu (AZT Viitorul Tau). Pentru sfarsitul acestui an, Allianz-Tiriac Pensii Private isi propune administrarea unor active nete in valoare de 60 de milioane de euro. Fondul de pensii obligatorii AZT Viitorul Tau avea, la sfarsitul lunii septembrie, 968.727 participanti cu contributii platite si active nete de 115,674 milioane lei (31,2 milioane euro).

"Pe pilonul II, calitatea portofoliului nostru de clienti se situeaza peste media pietei, ceea ce ne-a permis sa ne indeplinim obiectivele declarate inca de anul trecut, cand nimeni de pe piata nu avea prea multe informatii despre ce va urma si despre cat si ce vom colecta sub forma de contributii de la participanti", a afirmat Crinu Andanut, director general al companiei Allianz-Tiriac Pensii Private.

Fondul de pensii facultative AZT Moderato avea, la sfarsitul lunii septembrie, 20.862 de participanti si active nete de peste 10 milioane lei (2,7 milioane euro). In primele noua luni din acest an, fondul a consemnat o crestere cu 56% a numarului de participanti, si o majorare de 3,8 ori a activului net.
Fondul AZT Vivace avea un numar de participanti de 15.993, la 30 septembrie 2008, si active nete de peste sase milioane lei (1,6 milioane euro). In perioada ianuarie - septembrie, numarul de participanti a crescut cu 44% iar activul nete de 4,8 ori.

Pe pilonul III, cele doua fonduri ale companiei au atras, in primele noua luni din 2008, 12.370 de participanti, generand o crestere de peste patru ori a activelor aflate in administrare, comparativ cu sfarsitul anului 2007. "Piata de pensii facultative a evoluat asa cum ne asteptam, adica foarte lent. Cresteri spectaculoase nu vor fi nici anul viitor, dar piata isi va continua cresterea si se va dezvolta incet si sigur. In conditiile in care sunt asteptate majorarea deductibilitatii fiscale si intrarea de noi fonduri, ne asteptam ca numarul total de participanti la sfarsitul anului 2009 sa fie de circa 300.000 - 350.000", a precizat Adanut.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bibo
Din 2000 nu am pdruiet nici un festival. Daca are loc tot unde a fost si anul trecut o sa fie super. Suie Paparude rules…
MIHAI DANIEL
Aflare cont
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar