transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-09-2011

ASCENDIS, prima companie din Romania acreditata sa desfasoare cursuri e-learning in domeniul asigurarilor

ASCENDIS, prima companie din Romania acreditata sa desfasoare cursuri e-learning in domeniul asigurarilor
 Alte stiri la aceasta categorie
ASCENDIS, liderul pietei de training si consultantă în domeniul dezvoltării si formării profesionale din România, este prima companie din tară acreditată de Institutul de Management în Asigurări (IMA) să desfăsoare cursuri de calificare si pregătire profesională continuă în domeniul asigurărilor de viată si al asigurărilor generale, prin intermediul platformei proprii de e-learning.

Acreditarea ASCENDIS vine în contextul intrării în vigoare a Ordinelor CSA nr. 10 si nr. 11 / 2011, potrivit cărora, începând cu data de 1 septembrie 2011, persoanele care doresc să lucreze în domeniul distributiei produselor de asigurare trebuie să detină un certificat de calificare profesională.

Prin cursurile furnizate de ASCENDIS, companiile de asigurări vor putea beneficia de solutii eficiente de pregătire si calificare a tuturor celor care, conform legii, au nevoie de certificare. Datorită solutiei on-line propuse de compania ASCENDIS, cursantii pot parcurge cursul din orice locatie si în orice moment al zilei, singura conditie fiind reprezentată de accesul la internet. În urma finalizării cursurilor, ASCENDIS va oferi absolventilor o adeverintă de parcurgere a programului de pregătire profesională necesară sustinerii examenului de certificare organizat de IMA.

„Ne-am concentrat asupra cursurilor online înca din 2009, când recesiunea a afectat bugetele de training. Acum avem expertiza si exercitiul. Propunerea unor cursuri e-learning în domeniul asigurărilor a venit natural si avem capacitatea de a servi un număr foarte mare de participanti”, a declarat Dorel Grigore, Senior Consultant ASCENDIS.


Ca răspuns la evolutia si specificul pietei de asigurări, ASCENDIS propune cursurile e-learning drept cel mai eficient si practic mod de a obtine certificatul de calificare sau de pregătire profesională continuă în domeniul asigurărilor. Printre principalele avantaje oferite de metoda e-learning se numără posibilitatea înscrierii în programele de pregătire a unui număr neconditionat de participanti, în functie de disponibilitatea acestora, eliminarea costurilor logistice necesare cursurilor fată în fată, sustinerea activitătii de bază prin organizarea cursilor online în afara orelor de maximă productivitate pentru afacere si cresterea productivitătii per angajat.

Înfiintată în 1997, ASCENDIS este cea mai mare companie de training si consultantă în domeniul dezvoltării organizationale din România, cu o echipă de 40 de consultanti si facilitatori si cu un portofoliu de peste 140 de clienti constanti. În primul semestru din 2011, ASCENDIS a facilitat peste 1.500 de zile de training si consultantă.

Printre clientii grupului se numără: Actavis, Acvatot, AstraZeneca, Banca Transilvania, BCR, Bosch Rexroth, BRD, CEC Bank, Cetelem, CEZ România, Chevron-Texaco, Continental Automotive, Danone, Ericsson Telecommunications România, GDF Suez, ING Asigurări de Viată, Orange, Piraeus Bank, Raiffeisen Grup, Romstal, Romtelecom, Siemens, Titan SA..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Riyan
Voi bea si eu o bere rece(racita in racku cu epatchmenie) printre Servere si epatchmenie cisco ), sper sa nu o vars peste ele ca sunt bun de plata.
Lefty
Articles like this really grease the sathfs of knowledge.
Kayo
I'm so glad that the itnenret allows free info like this!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar