transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-12-2011

Asigurarea My Travels - asigurarea de calatorie in strainatate cu multiple iesiri intr-un an

Asigurarea My Travels - asigurarea de calatorie in strainatate cu multiple iesiri intr-un an
 Alte stiri la aceasta categorie
Platinum Asigurari isi completeaza oferta de produse retail cu un nou produs de asigurare medicala pentru calatorii în strainatate, Asigurarea My Travels. Astfel, pe langa Asigurarea de Calatorie in Strainatate, dedicata persoanelor care calatoresc ocazional, Platinum ofera acum clientilor sai o asigurare economica si acoperitoare pentru clientii (fie ei persoane fizice sau juridice) care calatoresc de mai multe ori pe an in afara tarii.

My Travels este un produs creat special pentru cei care calatoresc des în strainatate si care nu vor sa duca grija încheierii unei polite de asigurare medicale la fiecare calatorie. Conceptul de baza al asigurarii este acela de a avea acoperite, într-o singura polita, toate calatoriile efectuate în strainatate, oriunde in lume, pe parcursul unui an. Produsul ofera asistenta medicala în urma unui accident sau a unei îmbolnaviri imprevizibile întâmplate în perioada calatoriei în strainatate, pentru toate vacantele sau pentru calatoriile în interes de afaceri dintr-un an de zile, cu conditia ca durata unei calatorii sa fie de maxim 45 de zile.

Anca Babaneata, CEO PLATINUM Asigurari: "Calatoriile în strainatate devin pentru din ce în ce mai multi dintre noi modul preferat de a ne petrece vacantele, week-endurile prelungite, de a ne relaxa sau încarca bateriile. Studiile arata ca romanii calatoresc, din ce în ce mai mult, în afara granitelor si încep sa aibe o cultura a excursionistului, sa calatoreasca inteligent. Pe de alta parte, activitatea profesionala presupune, de multe ori, întâlniri cu partenerii de afaceri, participari la târguri si expozitii internationale sau simpozioane. Ambele înseamna si sa te asiguri din punct de vedere medical pe perioada calatoriei.
Odata cu lansarea My Travels, completam oferta pietei de asigurari pe zona de asigurari medicale pentru calatorii in strainatate cu o polita completa, adresata atat persoanelor fizice cat si celor juridice, oferind siguranta pentru toate calatoriile efectuate pe parcursul unui an calendaristic, fie in interes personal sau de afaceri, si eliminand grija incheierii politei de asigurare pentru fiecare calatorie in parte".

Polita se încheie pentru o suma asigurata de 30.000 Euro si pentru o perioada de asigurare de 1 an de zile, fiind acoperite automat toate calatoriile efectuate, oriunde in lume, cu o durata maxima a calatoriei de 45 de zile. Astfel, My Travels nu necesita avizarea individuala a calatoriilor si poate fi incheieta de orice persoana cu vârsta de minim 1 luna, max. 60 de ani, cu domiciliul stabil sau resedinta în România in schimbul unei prime de asigurare de 150 lei/an. Polita ofera si acoperire extinsa pentru iubitorii sporturilor de agrement, activitati sportive practicate ocazional de catre Asigurat, pe perioada calatoriei în strainatate, în scop recreativ, precum ski, snowboard, înot, patinaj, calarie, karting, etc., caz in care prima de asigurare este de 255 lei/an.

Prima de asigurare valabila pentru asigurati cu varsta intre 6 – 60 de ani. Pe langa noul lansat My Travels, PLATINUM Asigurari detine in portofoliul sau de produse si Asigurarea clasica de Calatorie în Strainatate, produs care ofera acoperire pentru calatoriile individuale si se adreseaza oricarei persoane care, in functie de scopul calatoriei, face parte dintr-una din categoriile: turisti, oameni de afaceri, soferi profesionisti, studenti care urmeaza o scoala în strainatate, persoane care muncesc în strainatate (pentru activitatea precizata expres în Polita de asigurare). Asigurarea de Calatorii în Strainatate se încheie, de regula, pentru o perioada de minim de 2 zile, maximum 365 zile. Teritoriul acoperit poate fi atat UE si Schengen, cat si oriunde în lume, inclusiv SUA si Canada.

Asigurarea de Calatorie în Strainatate este un produs flexibil, clientul putând opta pentru una din cele trei variante de sume asigurate: 10.000EUR /30.000 EUR/50.000EUR, beneficiind in acelasi timp si de un cost avantajos, adaptat pentru perioada si destinatia calatoriei.

Si la aceasta polita clientii PLATINUM pot opta pentru Acoperire Extinsa: acoperirea evenimentelor care survin în timpul practicarii unor sporturi de agrement , acoperirea pentru pagubele produse bagajelor, intârzierea mai mult de 6 ore a bagajelor aflate în custodia transportatorului, pierderea bagajelor aflate în custodia transportatorului sau furtul bagajelor prin efractie sau prin acte de tâlharie.

Pentru un serviciu prompt acordat clientilor sai asigurati pe pachetele de asigurari de calatorie în strainatate, PLATINUM Asigurari a încheiat conventie de asistenta si instrumentare a daunelor de asigurare medicala în strainatate cu CORIS, oferind astfel asistenta 24/24h asiguratilor sai.

PLATINUM Asigurări-Reasigurări S.A. este o companie de asigurări generale cu capital privat, cu o strategie de abordare a pietei bazată pe produse si servicii de asigurare de înaltă calitate, particularizate pentru a acoperi gama extinsă de nevoi a clientilor, cu linii de dezvoltare pornind atât de la tipurile de asigurări specifice pietei de asigurare, cât si de la produse inovatoare care aduc un plus de valoare si acoperire clientilor PLATINUM Asigurări Reasigurări.

Un sustinător ferm al importantei si al beneficiilor asigurării de locuinte, PLATINUM este unul din principalii membri fondatori ai PAID, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, participând cu 15% la capitalul social al PAID, cota maximă de participare permisă de lege..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Shruti
Da, in strainatate trrenfsaul de date e f scump. Se pot cumpara cartele din tara respectiva (in Europa) pentru internet, solutie data chiar de Vodafone.Se pot face mii de euro/ noapte lejer. Stai in Paris, cuminte in hotel, lene mare sa cobori in hol pt wireless si platesti cat toata vacanta )
Fatir
nu inteleg prea bine, adica tu ai zis ca n-ai cu cine sa etvozi, mi se pare normal ca lumea sa incerce sa te ajute cu o idee-douaeu am fost sa votez si nu eram pe liste, nu stiu de ce, si dupa ce m-am plimbat pe la trei sectii m-au pus pe o lista suplimentara,..da' l-am visat aseara pe vadim tudor si m-am gandit ca e un semn sau o amenintare
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar