transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-01-2012

Asigurarea privata pentru sanatatea ta - lansata de BCR si BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Asigurarea privata pentru sanatatea ta - lansata de BCR si BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group
 Alte stiri la aceasta categorie

Banca Comercială Româna (BCR) împreună cu BCR Asigurari de Viaţă Vienna Insurance Group a lansat asigurarea privată de sănătate – Asigurarea privată pentru sănătatea ta.

„Este timpul ca fiecare dintre noi să ne responsabilizăm din timp pentru a ne asigura sănătatea. Situaţia actuală a sistemului de asigurari de stat impune acest lucru. Împreună cu BCR oferim clienţilor noştri o alternativă viabilă pentru a-şi proteja sănătatea în condiţii occidentate de care, până la urmă, este firesc să beneficieze orice persoană la costuri accesibile”, spune Florina Vizinteanu, Presedinte Directorat BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group.

Asigurarea privată pentru sănătatea ta este un produs care oferă acces la servicii medicale de calitate, medici specialişti, metode, proceduri de diagnosticare şi tratament de ultimă generaţie, toate la standarde europene. Asigurarea oferă clienţilor noştri posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 pachete de asigurare puse la dispoziţia lor, în funcţie de nevoile medicale şi suma pe care pot să o aloce în scopul protejării sănătăţii.

Pachetele conţin de la analize medicale de bază (ex. analize de laborator, biochimie şi hematologie), până la investigaţii mai complexe (de exemplu RMN sau tomografie computerizată), precum şi reduceri substanţiale pentru alte servicii medicale (de exemplu cheltuieli de spitalizare şi intervenţii chirurgicale).

Serviciile medicale incluse în pachete sunt oferite de către clinicile şi spitalele din reţeaua Medlife - cel mai mare operator privat de servicii medicale, precum şi de către partenerii Medlife din întreaga ţară.

Clienţii noştri vor avea acces la peste 160 de unităţi medicale private. Serviciile sunt disponibile oricând prin Call Center Medlife (021) 9646, număr disponibil atât pentru programări cât şi pentru alte informaţii.

Preţul unui astfel de pachet diferă în funcţie de serviciile medicale incluse gratuit şi porneşte de la 25 lei/ lună pentru pensionari sau 60 lei/ lună pentru persoane cu venituri medii. De asemenea, există şi un pachet avantajos destinat copiilor, care poate fi achiziţionat împreună cu unul dintre pachetele pentru adulţi.

Aceste pachete pot fi achiziţionate individual sau de către alte persoane care doresc să protejeze sănătatea celor dragi. De asemnea, şi companiile pot oferii aceste beneficii angajaţilor proprii, incluzând gratuit medicina muncii, iar preţul acestui pachet este în totalitate deductibil fiscal.

Pentru oricare din pachetele achiziţionate, clienţii loiali ai BCR care încasează salariul sau pensia în contul curent BCR beneficiază de o reducere a preţului de 10%, iar pentru orice client care optează pentru plata anuală integrală o reducere suplimentară de 5%.


„Oferim astfel clienţilor noştri oportunitatea de a beneficia de calitatea serviciilor medicale private şi de costuri decente atunci când se confruntă sau doresc să prevină o problemă de sănătate. Am decis să lansăm această asigurare împreună cu BCR Asigurari de Viaţă Vienna Insurance Group şi Medlife din convingerea că atunci când vine vorba de sănătate, cu toţii merităm ce este mai bun”, a declarat Catalina Zincenco, Supervizor Biroul Produse de Economisire şi Investiţii din BCR.

Asigurarea privată pentru sănătatea ta este disponibilă în întreaga reţea de unităţi BCR de la începutul acestei săptămâni.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Grupului Vienna Insurance Group.

Vienna Insurance Group este, cu un rating acordat de Standard & Poor´s de A+ (cu previziuni pozitive), cea mai bine clasată companie conform indicelui bursier ATX al bursei din Viena. Vienna Insurance Group (VIG), cu sediul în Viena, este unul din principalele grupuri de asigurări din Europa Centrală şi de Est. În afara pieţei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activă prin participaţiuni în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Ucraina şi Belorusia. Pe lângă acestea există filiale ale Wiener Städtische Versicherung în Italia şi Slovenia, precum şi ale Donau Versicherung în Italia.

Vienna Insurance Group (VIG) este prezentă pe piaţa austriacă împreună cu Wiener Städtische Versicherung, cu Donau Versicherung şi cu Sparkassen Versicherung.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
awesome seo
qp8k5r Enjoyed every bit of your blog post.Really thank you!
awesome seo
GBdtcX Thank you for your blog article.Much thanks again. Much obliged.
best prices
TQuRqv Im obliged for the article.Really thank you! Want more.
seo for cheap
c8Ymf5 Thanks a lot for the post. Awesome.
smashing top seo
9YoTki Thanks-a-mundo for the article post.Much thanks again. Keep writing.
Ann fhd
|
Hirsch usy
|
Ayse
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any witdegs I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar