transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-08-2011

Astra Asigurari - Dispecerat de Daune in Brasov

Astra Asigurari - Dispecerat de Daune in Brasov
 Alte stiri la aceasta categorie

Astra Asigurari, liderul pietei de profil din Romania, deschide Dispeceratul de Daune din reteaua teritoriala a asiguratorului la Brasov si lanseaza platforma proiect a Biroului de Programare a Reparatiilor din aceasta zona, pentru a le oferi clientilor sai servicii rapide si eficiente.

In Bucuresti si Constanta functioneaza deja doua astfel de Dispecerate in incinta Centrelor de Constatari de Daune.
In acelasi timp, clientii Astra Asigurari vor avea acces la sistemul de preavizare on-line. Astfel, vor putea sa afle si sa completeze pe site-ul www.astraonline.ro documentele necesare pentru intocmirea dosarului de dauna, vor fi consiliati on-line si tot on-line vor afla data programarii la Centrul de Daune.


Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari: “In primele sase luni ale acestui an, Astra Asigurari a solutionat 2.700 de dosare de dauna la nivelul judetului Brasov, si a platit despagubiri de peste cinci milioane de lei. Cele mai multe daune s-au inregistrat pe segementele RCA, CASCO si property. Prin urmare, este foarte important pentru clientii nostri sa beneficieze de servicii permanent imbunatatite”.
Astra va monitoriza online procesul de instrumentare a daunelor auto printr-o platforma IT care va inregistra toate etapele parcurse de dosarul de dauna: de la deschiderea acestuia pana la finalizarea lucrarii de reparatie. Este vorba despre lansarea platformei proiect a Biroului de Programare a Reparatiilor impreuna cu service-urile partenere.

Fiecare service va fi, insa, evaluat tehnic inainte de a intra in acest program, intr-un sistem de masurare a dotarilor tehnice si al gradului de satisfacere al clientilor Astra.“Dorim sa imbunatatim serviciile atat in interiorul companiei noastre cat si in relatia cu service-urile partenere. De exemplu, pentru clientii Astra este important sa aiba posibilitatea sa vada in timp real care este stadiul reparatiei masinii avariate, de aceea insistam ca service-urile partenere sa aiba montate camere de filmat in ateliere. Am dotat deja Centrele de Dauna cu aparatura video. Clientii isi pot alege service-urile in functie de zona de interes sau de zona in care locuiesc. Noi vom evalua gradul de multumire al fiecarui client la finalul daunelor solutionate”, spune Radu Mustatea.

La nivel national, daunele platite de companie in semestrul I din 2011, au inregistrat o crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cuantumul acestora a crescut de la 234 milioane lei in 2010 la 319 milioane lei in 2011. Numarul dosarelor solutionate in primele sase luni ale acestui an de catre Astra Asigurari a ajuns la 75.536.

ASTRA Asigurari, liderul pietei romanesti de profil, a incheiat anul 2010 cu un volum al primelor brute subscrise totale in valoare de 1.083.209.476 lei, in crestere cu 34% fata de anul 2009.

Daunele platite de Astra Asigurari, in 2010, au inregistrat o crestere cu 61% fata de 2009, de la 328.167.178 lei, la 526.883.477 lei.


Compania a intrat pe piata din Ungaria in toamna anului 2010, inaugurand sucursala ASTRA BIZTOSITO de la Budapesta, unde va subscrie pentru inceput pe segmentele: RCA, property si Casco.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Janny
It's just screwy that the ditrvsiey of body options in a model is so rare. Thinking back to the Corolla lines in the 1970 s, there was a 4-door sedan, 2 door sedan, wagon, hard top (!), Sports Coupe, Liftback Six bodys in one model. Unfathomable today- but Opel has at least the top three- and it's a killer lineup. Each style is precisely rendered, chic, concise and premium looking. There's no reason this car couldn t re-enter the US market on its' own upscale marketing and do very well. Especially the coupe with that dreamy, indecent roof- the ideas are mounting
Victor
Was totally stuck until I read this, now back up and runnnig.
Ryne
Ho ho, who wuodla thunk it, right?
Destrey
Begun, the great internet eudcaiton has.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar