transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-11-2011

ASTRA Asigurari - primul Centru de Daune din reteaua teritoriala a asiguratorului din zona de Vest

ASTRA Asigurari - primul Centru de Daune din reteaua teritoriala a asiguratorului din zona de Vest
 Alte stiri la aceasta categorie
Astra Asigurari, liderul pietei de profil din Romania, deschide Centrul de Daune din reteaua teritoriala a asiguratorului in zona de Vest si lanseaza platforma proiect a Biroului de Programare a Reparatiilor din aceasta zona, pentru a le oferi clientilor sai servicii rapide si eficiente. In acelasi timp, Astra Asigurari lanseaza aplicatia gratuita pentru toti clientii posesori ai unui dispozitiv de tip iPhone, iPad sau iPod. Aplicatia le va oferi clientilor sai acces rapid la informatii utile cum sunt procedurile de urmat in caz de dauna (cu posibilitatea apelarii directe a call center-ului,  asistenta rutiera, asistenta in afara tarii), acces la cele mai importante produse ale companiei cu posibilitate de emitere telefonica sau emitere on-line a politelor RCA, CASCO, de calatorie si locuinte.

De asemenea, cu ajutorul hartii interactive, clientii pot afla care este cea mai apropiata agentie sau sucursala Astra, in functie de locul in care sunt in momentul respectiv.

Radu Mustatea, presedinte directorat Astra Asigurari: "Dorim sa venim permanent in sprijinul clientilor nostri, atat cu solutii IT, cat si in mod direct. Este foarte important ca asiguratii nostri sa beneficieze de servicii permanent imbunatatite, de la deschiderea dosarelor de dauna pana la finalizarea lucrarilor de reparatii. De aceea am pus in practica un program amplu de evaluare a calitatii lucrarilor de reparatie executate de catre service-urile partenere pentru autovehiculele pentru care s-au avizat dosare de dauna. Numai in ultimele trei luni, au fost verificate, la nivelul intregii tari, modul in care s-au efectuat lucrarile de reparatie la peste 370 de autovehicule".

La nivel national, daunele platite de Astra Asigurari in primele 9 luni ale anului 2011 pe segementele RCA si CASCO, au inregistrat o crestere cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cuantumul acestora a crescut de la 342.590.000 lei in 2010 la 445.472. 571 lei in 2011.


Pe segmentul RCA, daunele platite de companie, in primele 9 luni ale anului 2011, au fost de 283.519.188 lei (peste 62.000 de dosare solutionate), iar pe segmentul CASCO  au fost de 161.953.383 lei (mai mult de 42.000 de dosare solutionate).

ASTRA Asigurari, liderul pietei romanesti de profil, a incheiat anul 2010 cu un volum al primelor brute subscrise totale in valoare de 1.083.209.476 lei, in crestere cu 34% fata de anul 2009.

Daunele platite de Astra Asigurari, in 2010, au inregistrat  o crestere cu 61% fata de 2009, de la 328.167.178 lei, la 526.883.477 lei.
Compania a intrat pe piata din Ungaria in toamna anului 2010, inaugurand sucursala ASTRA BIZTOSITO de la Budapesta, unde va subscrie pentru inceput pe segmentele: RCA, property si Casco..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Misty
You saved me a lot of hsasle just now.
Rita
I was so consfued about what to buy, but this makes it understandable.
Fleta
Superior tihnking demonstrated above. Thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar