transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-06-2008

BT Aegon Fond de Pensii SA a majorat capitalul curent cu 4 milioane euro

BT Aegon Fond de Pensii SA a majorat capitalul curent cu 4 milioane euro
 Alte stiri la aceasta categorie

BT Aegon Fond de Pensii SA a majorat capitalul curent cu 4 milioane de euro pentru sustinerea activitatii operationale, consolidându-si astfel pozitia in cadrul administratorilor fondurilor de pensii. BT Aegon Fond de Pensii este un joint-venture intre Banca Transilvania si Aegon si ocupa locul 7 in ierarhia celor 14 administratori de fonduri de pensii administrate privat din România.

Anul 2008 inseamna pentru BT Aegon consolidarea business-ului prin concentrarea, cel putin, asupra urmatoarelor aspecte: atragerea in echipa de noi specialisti, in special in sfera investitiilor; implementarea unor noi programe informatice necesare asigurarii unor servicii de calitate clientilor fondului Vital si imbunatatirii serviciilor oferite prin website-ul actual - www.pensiabtaegon.ro - in special cu privire la informatii ce tin de contul individual de pensie; lansarea propriului call center; intentia de achizitionare a unor afaceri din sistemul pensiilor private.

Urmare a rezultatelor deosebite inregistrate in calitate de director general al companiei BT Aegon, in perioada aderarii la pilonul II, Silvia Sirb a primit din partea actionarilor Aegon NL propunerea de a prelua conducerea noului proiect al corporatiei olandeze in România: Aegon Asigurari de Viata SA. Noul director general al BT Aegon este Marius Ratiu, 42 de ani, fost director operatiuni in cadrul aceleiasi companii, a carui experienta anterioara de peste 9 ani in domeniul bancar, precum si in fonduri de investitii il recomanda pe deplin pentru a continua dezvoltarea BT Aegon.

"Pentru anul 2008, ne-am propus consolidarea pozitiei pe piata administratorilor de pensii private, astfel ca ne concentram pe imbunatatirea serviciilor oferite clientilor fondului de pensii VITAL, iar pentru sustinerea acestor activitati, actionarii nostri au decis majorarea capitalului social cu 4 milioane de euro. De asemenea, punem un mare accent si pe dezvoltarea retelei de distributie in sucursale si locatii ale Bancii Transilvania, insa ne bazam si pe sprijinul broker-ilor parteneri, care s-au dovedit a fi o retea de vânzare cu mare potential. Doresc sa mentionez ca suntem interesati de achizitionarea unor afaceri din zona pensiilor obligatorii, bineinteles in masura in care ele corespund criteriilor noastre de evaluare", a declarat Marius Ratiu, director general BT Aegon.Aegon este una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata si de pensii din lume si un furnizor important de produse de investitii. Aegon este organizata pe unitate de tara, iar fiecare unitate locala are o foarte mare autonomie si raspundere pentru profit si pierderi. Companiile Aegon au aproximativ 29.000 de angajati. Serviciile Aegon sunt oferite catre aproximativ 40 milioane de clienti, in peste douazeci de piete din America, Europa si Asia, cu operatiuni majore in Statele Unite, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Europa Centrala si de Est.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
make money online
PT8vYa I am so grateful for your post.Much thanks again. Cool.
Mande
Felt so hopeless looking for answers to my qeustoins...until now.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar