transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2014

Call center Euroins Romania - noi numere de telefon

Call center Euroins Romania - noi numere de telefon
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând din 1 martie 2014, clientii Euroins România pot apela call center-ul companiei la noile numere de telefon, 0319107 si 0319108. Programul conform căruia va functiona acest serviciu este de luni până vineri, între orele 9:00 si 17:30.

Clientii Euroins România se pot adresa call center-ului pentru solutionarea daunelor, pentru a primi informatii generale referitoare la: procedura de deschidere a unui dosar de daună, punctele de constatare unde se pot deschide dosare de daună, procedura si actele necesare deschiderii unui astfel de dosar.

Totodată, la numerele de telefon mentionate, clientii pot obtine si informatii legate de stadiul de analiză a dosarelor, traseul acestora, modalitătile de încasare a despăgubirilor, precum si termenele de plată a despăgubirilor.

Sunt oferite informatii referitoare atât la dosarele si punctele de constatare din Bucuresti, cât si la cele din afara capitalei.

În 2013, afacerile Euroins România s-au majorat până la 115 milioane euro, echivalentul a circa 72% din totalul subscrierilor raportate de Euroins Insurance Group. Raportat la anul 2012, Euroins România a consemnat o crestere de circa 12,6%.

Euroins Insurance Group este unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în pietele din ECE. Compania detine o cotă de piată de aproximativ 7% în Bulgaria, România si Macedonia, având 1.100 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar